Hur kan jag bli en medicinsk?

Det finns inga orubbliga kraven för att bli en medicinsk. Vissa arbetsgivare är villiga att anställa personer med liten till ingen erfarenhet men en hel del kunskaper i medicinsk terminologi. Andra kan vara villiga att utbilda dem som har mindre kunskaper i medicinsk terminologi, men har mycket bra att lyssna och skrivfärdigheter. Generellt måste du skriva minst 65 ord per minut för att bli en medicinsk. Du behöver även en noggrannhet på minst 98 procent.

För att bli en medicinsk och har störst chans att säkra ett jobb, är det smart att få erfarenhet av medicinsk terminologi. Detta kan vinna böcker, kurser, eller anställning inom det medicinska området, till exempel arbeta i en läkarmottagning eller sjukhus, även i ett område som saknar samband med medicinsk transkription. Vissa människor tar distanskurser för att utveckla kunskaper i medicinsk terminologi och behandling journaler samt erfarenhet av medicinsk transkription utrustning och programvara. Alternativt kan du välja att gå i en gemenskap högskola eller yrkesskola för att lära dig vad du behöver för att bli en medicinsk.

Det är många arbetsgivare som bara söka upp läkare transcriptionists som har haft formell utbildning och även certifiering inom området. De föredrar att anställa transcriptionists som gått yrkesinriktade skolor och högskolor, distansutbildning program ofta in under detta paraply också. Om du vill blir en medicinsk med formell utbildning kommer du att hitta alternativ som innefattar att fylla i ett tvåårigt program som avslutas med ett intresseföretags examen eller ett ettårigt program som ger en medicinsk certifikat. Se till att programmet du överväga erbjuder kurser i medicinsk terminologi och anatomi samt utbildning i medicinsk-dokumentation lagligheten. Eftersom du behöver även god grammatik och färdigheter skiljetecken för att bli en medicinsk, det är också en bra idé att gå med i ett program som innehåller kurser i dessa ämnen, inte alla medicinska transkription program omfattar sådana kurser.

Om du planerar att bli en medicinsk och arbeta hemifrån, kan du behöva investera i utrustning. Generellt behöver du en fotpedal och din egen dator. Du behöver även ett headset som fungerar med din dator och en medicinsk ordbok, det är en bra idé att få ett läkemedel guide också. Innan du investerar i utrustning, men det är klokt att forskning några av de företag som anställer at-home medicinska transcriptionists. På så sätt kan du bestämma vad företagen kan tillhandahålla och exakt vad du behöver om du är anställd.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.