Hur kan jag bli en kommersiell pilot?

Det finns två vägar till att bli en kommersiell pilot: den militära vägen och det civila rutten. Var och en har olika fördelar och nackdelar som bör beaktas vid att göra karriär inom det kommersiella flyget. Blivande piloter bör också vara medvetna om att kommersiella piloter behöver mycket träning, vilket ofta innebär en mycket stor investering i pengar, och att sysselsättningen inom det kommersiella flyget är ganska varierat. Vissa piloter göra upp lönerna flyger internationellt för stora flygbolag, medan andra kämpar för att ta vederbörlig på lokala pendlare linjer.

Att bli en kommersiell pilot genom den militära vägen innebär att ansluta sig till flygvapnet, som klassificeras som ett pilotprojekt där, och åta sig att ett visst antal år i tjänst som pilot. Förutom att arbeta som pilot, har militära piloter uppmanas också att utföra militära förpliktelser, och militära erfarenhet bör inte ses som enbart en språngbräda på vägen till att bli en kommersiell pilot. Efter en pilot militärtjänstgöring är över, han eller hon kan ansöka om att arbeta för kommersiella flygbolag, med stöd av flyg erfarenhet och tjänat certifieringar för att få en fot i dörren.

Människor som väljer att gå den civila väg att bli en kommersiell pilot uppmuntras att överväga att gå till college för att få en examen, som inte nödvändigtvis avser luftfarten. Samtidigt få en grundexamen, skulle-vara pilot kan närvara flyg skolan eller skriva in sig vid en yrkesskola som utbildar piloter. Ytterst är målet att tjäna en kommersiell pilot certifikat, som kräver 250 flygtimmar och jord skola utbildning. I slutet av utbildningen kan piloter ta en check-ride, en slags körprov på luftrummet och för att bli certifierade.

Förutom en kommersiell pilot certifikat, en kommersiell pilot behöver också ett läkarintyg, IFR, och en flermotoriga betyg. Även med dessa kvalifikationer, de flesta flygbolag kommer inte att stå i kö för att anställa dig. Kommersiella piloter behöver mycket flygtimmar, helst i tusental, före ett flygbolag kommer att beakta dessa, vilket innebär att du kan behöva för att arbeta för regionala och flygbolag pendlare att få tillräckligt med erfarenhet. Längs vägen kan du arbeta med ditt flygbolag transport pilot certifikat, som kräver 1. 500 flygtimmar med 250 i kommandot. Detta flyg certifikat tillåter dig att ha kontroll över ett kommersiellt flygplan, sittande i den eftertraktade kaptenens plats och göra de meddelanden som börjar med "mina damer och herrar, det här är din kapten talade . . . "

När någon är anställd av ett flygbolag, oavsett om civil eller militär väg vidtas kommer kompletterande utbildning behövs. Flygbolag utbilda piloter i sina förfaranden, och även erbjuda utbildning som ibland är på uppdrag av statliga myndigheter luftfarten. Piloter som vill kunna flyga internationellt kan krävas för att vidta ytterligare certifieringar och kommersiella piloter flygbolag förväntas också lägga fram rutin physicals och drogtester för att säkerställa att de är lämpliga för tullen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.