Hur får jag ett Human Resources certifikat?

gäller mänskliga resurser är en spännande karriär val alternativ för alla företag professionella att fullfölja, men dock kräva en viss grad av specialiserad utbildning inom Human Capital Management och arbetsrätt. Allmänhet den minsta utbildning krävs för att utöva en position i mänskliga resurser är ett intyg nivå credential som kan erhållas på olika sätt. För mänskliga resurser certifikat visar på en grundläggande allmänna kunskaper i mänskliga resurser ämnen och passar bäst för intrade nivå mänskliga resurser arbete.

Om du söker mänskliga resurser certifiering, kan du få denna utbildning i form av en mänsklig resurs certifieringsprogram som erbjuds av ett företag eller personal utbildningsanordnarens, högskola eller universitet. Den utbildning som leder till en personal intyg behövs det vanligtvis tar minst tolv till arton timmar halvår kredit i kurser som är specifika för de mänskliga resurserna ämnen. De mänskliga resurserna certifieringsutbildning kan omfatta kurser som omfattar rekrytering praxis, arbetsmarknadslagstiftning, anställda och allmän HR strategi.

En kompetent personal intyg program finns på många universitet och högskolor samt organisationer som referens mänskliga resurser proffs. Ofta kan den mänskliga resurser certifiering kurser fyllas på nätet under en period av nio månader till ett år. Detta är ett attraktivt val för ett företag eller mänskliga resurser yrkesman som söker kompletterande bevis att bedriva avancerad placering i arbetet eller för att byta karriär och flytta till en personal roll.

Den personal som certifikatet ger ett brett utbud av lärande för alla som funderar på en karriär inom mänskliga resurser eller för chefer som vill att bättre hantera anställda. I vissa fall kan certifieringen hjälpa med att skaffa fortbildning krediter som så småningom kommer att leda till en avancerad examen i mänskliga resurser och ännu fler alternativ sysselsättning. En personal certifikat är ett bra val för alla som befinner sig i en intrade nivå av mänskliga resurser, personal eller rekrytera roll.

För den som arbetar för mänskliga resurser inom företagshälsovården eller den studerande i en ackrediterad mänskliga resurser utbildningsprogram finns också en annan typ av personal intyg som erbjuds av Society for Human Resources Management (SHRM) som kan ge avancemang möjligheter. Efter slutförandet av ett godkännande och testprocessen för mänskliga resurser intyg referens ska förtjänas och kan bibehållas så länge det är kontinuerlig sysselsättning i mänskliga resurser på området. De mänskliga resurserna intyg som erbjuds av SHRM är en högt värderad credential att få i mänskliga resurser.

Tjänar ett intyg i mänskliga resurser visar en solid kunskapsbas för de mänskliga resurser professionella som värderas av andra forskare i branschen. När beslut fattas om vilken typ av mänskliga resurser intyg för att få, är det bäst att söka upp ett program som ger upp-to-date personalstrategi och sysselsättning ämnen lag. För mänskliga resurser certifikatet är en värdefull referens för att ha vid sidan av erfarenhet i näringslivet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.