Hur får jag en industriell examen?

Det finns fyra åtgärder för att bli en industriell ingenjör: uppfyller kraven för införsel, välj en skola, betala avgiften, och fyll i undervisningen. En industriell ingenjör är för människor som är bra med alla typer av system. Denna disciplin av tekniska fokuserar på hantering av människor, platser och saker. De kunskaper som lärs i sådan grad kan tillämpas på nästan alla branscher, och är inte specifikt begränsat till tillverkning.

En industriteknik examen krävs kurser i management, finansiering, system och processer, och drift och design. Detta program förbereder eleverna för ledande befattningar i både tillverkningsindustrin och tjänstesektorn. Tyngdpunkten i programmet är att utvärdera befintliga system och hitta förbättringar. Eleverna är ansvariga för att förstå centrala krav, bedömningen av den nuvarande metoden, och raffinering det vara mer effektiva.

För att uppfylla kraven för införsel till en industriteknik examen måste du ha avslutat gymnasiet kurser inom matematisk analys, algebra, engelska och teknik. Många kandidater som har gått kurser i datalogi och design. Även om det inte krävs är ett intresse av systemdesign viktigt när man väljer detta teknikområde.

Ett kriterium för att träda i programmet varierar beroende på skolan. En industriell ingenjör erbjuds genom Lunds Tekniska Högskola. Titta på de olika skolorna tillgängliga och utforska kursutbudet. Det är viktigt att ha ett brett utbud av kurser är tillgängliga för denna typ av examen, eftersom karriärmöjligheter kan täcka ett brett spektrum av branscher. Det bredare din bakgrund, desto mer konkurrenskraftig kommer du bli när man söker jobb.

Vid val av universitetet du planerar att närvara, se till att det är en ackrediterad institution. Ackrediterade skolor har inspekterats för att uppfylla ett minimum akademisk och administrativ standard. Examina som erbjuds av en ackrediterad skola är accepterade för professionell licensvillkor och forskarutbildningen grad och endast godkända skolor kan erbjuda regeringsprogram studiemedel.

Invest tid att forska i olika skolor och program innan du gör ditt slutliga urvalet. Titta på kurser tillgängliga service till studenterna, ofta jobbmässor, band med lokala industrin och den allmänna rykte av programmet. Tänk på att ett universitet erbjuder ett brett utbud av program. Kontrollera rykte både skolan och industriteknik programmet.

Priser för ingenjörsutbildningar är ibland högre än för en fil kand-examen. Detta beror på en civilingenjörsexamen är ett professionellt program som erbjuder tillgång till positioner med större ansvar och lön efter examen. Undersök studiemedel paket, inbegripet stipendier, stipendier och bidrag. Alla dessa verktyg kan bidra till att minska den totala student skuld du kan ådra.

kurser för en industriell ingenjör är ganska varierat, med kurser i mänskliga resurser, ekonomi, organisationsutveckling, system och struktur. Arbetsbördan är tung och kräver mycket tid och ansträngning för att avsluta. Investera tid att lära sig studieteknik och snabbhet läsning tekniker i förväg för att förbättra resultatet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.