Hur blir jag en upphandling Professional?

En upphandling professionell är någon som har genomgått eftergymnasial utbildning inom upphandling, erhållit ett professionellt utseende från en certifiering förening och arbetar i upphandlingen tjänster. Den process som krävs för att bli en upphandling professionell tar mellan fyra till sex år, och består av en kombination av utbildning och erfarenhet. Upphandling är också känt som inköp och är en term som används för att beskriva processen för att finna den bästa kombinationen av pris och service för en viss vara eller tjänst.

Människor som är naturligt utåtriktad och fungerar bra med nummer har störst framgång och tillfredsställelse i karriären. Det är viktigt att notera att personer som har svårt med konflikter kan hitta förhandlingarna aspekt av detta karriär svårt. Det finns dock en rad utbildningsprogram för att hjälpa upphandling proffs lösa denna fråga.

Det första kravet för att bli en upphandling professionell framgång slutföra en examen eller diplom från ett ackrediterat postgymnasiala utbildnings-institut. Detta är viktigt och kan vara i näringslivet, redovisning och ekonomi. Vissa högskolor erbjuder ett utbildningsprogram särskilt för upphandling, men dessa är ofta forskarstuderande program certifikat. För att kvalificera sig för tillträde, skall sökande har genomgått en universitetsexamen eller college diplom.

I nästa steg att bli en upphandling professionell är att få ett professionellt utseende. Den amerikanska Inköp Society är den primära upphandling certifieringsorgan i USA. En professionell certifiering är värdefull för arbetssökande, eftersom det ger vissa garantier för potentiella arbetsgivare om kandidaterna utbildning, erfarenhet och kunskap.

Certified upphandling Professional (CPP) krävs minst tre års yrkeserfarenhet från offentlig upphandling, utöver ett minimum college universitetsexamen i ekonomi eller ett närliggande område. Ytterligare kurser är obligatoriska och är tillgängliga från upphandling föreningen. Det finns ett prov att varje kandidat måste passera för att få den professionella utseende av CPP.

Kontakt lag är mycket viktig och utgör grunden för nästan alla processer i upphandlingen. Många av de kurser som erbjuds av upphandlingen föreningen är inriktade på denna aspekt av upphandlingen. Granska uppgifter om de kurser och se om det finns några likheter i kurser som du redan har slutförts. Många föreningar kommer att bevilja överföra krediter som ett erkännande av liknande kurs arbete, förutsatt att det var avslutat vid en ackrediterad skola.

yrkeserfarenhet från offentlig upphandling kan omfatta bearbetning köpa rekvisition, granskning av citat, hantering av ett anbudsförfarande, och annan relaterad verksamhet. Även om förhandlingarna utgör en huvudkomponent i en upphandling professionellt jobb, väldigt få människor har möjlighet att få erfarenhet av att använda denna färdighet utan certifiering och utbildning. Detta arbetslivserfarenhet är avgörande för att hjälpa dig att bli en upphandling professionell.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.