Hur blir jag en sysselsättning rådgivare?

Om du vill bli en anställning rådgivare kommer du behöva fylla i ett program universitetsexamen först. Denna utbildning hjälper dig att utveckla din forskning och kommunikativa färdigheter. Du behöver båda dessa förmågor om du kommer att arbeta med människor som söker arbete eller som försöker ta reda på vilket yrkesval skulle passa bra på deras kunskaper och förmågor.

Fullbordande kraven för en grundexamen i psykologi, sociologi eller socialt arbete kommer att bidra till att förbereda dig för arbete som en anställning rådgivare. Att få en examen i affärskommunikation hjälper eleverna att lära sig de färdigheter som krävs för effektiv kommunikation i en professionell miljö. Övriga val för en grundexamen som hjälper dig att bli en anställning rådgivare är kommunikation, mänskliga tjänster eller beteendevetenskap.

Om du vill bli en anställning rådgivare slutföra en magisterexamen i rådgivning med en koncentration i yrkesvägledning ger dig den utbildningsbakgrund du behöver. Detta program kommer att bygga på grunderna för rådgivning och hjälpa studenten att fokusera på de specifika frågorna inom yrkesvägledning.

På magisterexamen nivå, en person som vill bli en anställning rådgivare kommer att ta kurser i att bedöma behoven av individer och grupper. Läroplanen kommer även att innehålla kurser i juridiska frågor, etik och organisatoriskt beteende. En del av programmet kommer att inriktas på yrkesvägledning för gymnasiet och studenter.

Efter examen kan tränas karriär rådgivare att finna arbete på gymnasier, högskolor, universitet och privata skolor. Vissa anställning rådgivare arbete för myndigheter, medan andra får arbete vid anställning eller omplacering organ. Andra går in i affärer för sig själva och arbeta med kunder självständigt.

Ett arbetsavtal rådgivare karriär kan vara väldigt givande. Människor som klarar sig bra i sitt yrkesval behandla alla sina kunder som en individ med en unik kombination av färdigheter och förmågor. En bra karriär rådgivare kommer att uppmuntra sin klient om att överväga ett antal alternativ när det gäller att hitta rätt typ av arbete för dem.

Människor inte längre räkna med att arbeta för en arbetsgivare eller en typ av jobb för alla i arbetslivet. Att byta jobb och karriär är inte ovanlig. Så länge det finns människor som behöver hjälp att hitta rätt karriären eller som söker arbete eller är intresserade av att byta jobb kommer det att finnas en efterfrågan på deras tjänster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.