Hur blir jag en psykisk hälsa Tekniker?

En psykisk hälsa tekniker är en viktig del av vårdteam på psykiatriska sjukhus och andra vårdinrättningar som erbjuder vård till dem med allvarlig psykisk instabilitet. Det finns i allmänhet två utbildningsnivåer att människor kan ta om de vill arbeta inom detta område. Med en kort period av utbildning, ibland bara på jobbet fungerar kan vissa människor bli en psykisk hälsa medhjälpare eller psykiatriska aide. Titeln på psykisk hälsa tekniker är vanligtvis reserverad för dem med mer omfattande utbildning inom området, men ibland psykiatriska tekniker, psykiatriska medhjälpare, och psykisk hälsa tekniker används omväxlande.

De flesta som vill bli en psykisk hälsa tekniker har vid minst en gymnasieexamen. Om intresserad av att jobba med de psykiskt sjuka, med visst valfria i gymnasiet kan hjälpa förbereda sig för vidare studier på detta område. Med psykologi kan hjälpa att förstå en del av grunderna i psykisk sjukdom. Deltagande i program kamratrådgivning kan vara ett utmärkt sätt att komma igång på att utveckla goda sociala färdigheter. Det är också viktigt att vara fysiskt lämpade tekniker måste vara ganska stark och kunna röra sig snabbt.

Efter high school, det finns ett antal olika sätt att få utbildning. Gott om community college och yrkesinriktade skolor har certifikat program eller program omfattning som kan hjälpa till att utbilda människor. Denna utbildning kan inte resultera i ett intyg om en psykisk hälsa teknik. Studenter i allmänhet måste få, åtminstone, ett intyg om en undersköterska, vilket berättigar dem att arbeta i de flesta sjukhus och vårdinrättningar. Detta godkännande kan ingå i community college eller yrkesförberedande program skola som utbildar en person att bli en psykisk hälsa tekniker.

Det finns dock ingen särskild psykisk hälsa tech certifikat i de flesta stater. Personer med utbildning som vårdbiträden kan bli psykiatriska medhjälpare och lär sig deras arbete på jobbet. Att delta i ett utbildningsprogram kan fortfarande vara till nytta, eftersom teknik kommer in i arbetskraften bättre utbildning för sitt arbete.

Även om det inte leder till certifiering som deltar i ett utbildningsprogram specifikt för att bistå psykiskt sjuka eller försämrats är praktiskt eftersom teknikern bättre förstår det samhälle han eller hon tjänar. Fler studier kan också ge en konkurrensfördel på att få jobb. Några av de troliga kurser inom yrkesutbildning och program community college för att bli en psykisk hälsa tekniker inkluderar dem med fokus på vård, psykologi, rådgivning, psykisk sjukdom, och psykofarmakologi. Utbildning i dessa program tar vanligtvis ett år, och om ett intresseföretags grad intjänas, kan två år krävas. Det finns några online utbildningsprogram men dessa får inte omfatta praktiska studier (praktik), vilket är en nyttig del av utbildningen.

De flesta människor vill känna vilken typ av arbete som de kommer att göra när de blir en psykisk hälsa tekniker. Vanligtvis kommer detta att omfatta direkt patientvård, som hjälpte till med städning och bad, och direkt kontakt med patienter, eller prata med och observera patienterna att se till att de är säkra och bekväma. Styrka kan vara nödvändigt på detta område, eftersom det är ibland nödvändigt att dämpa patienter som blir upprörd.

Nackdelen för många människor som funderar på om de skulle bli en psykisk hälsa tekniker är att betala. Median lön som i mitten av 2000-talet var $ 11 amerikanska dollar (USD) per timme. Detta är ganska låg eftersom jobbet kan innehålla några fysiska risker i att ta hand om en befolkning som kan vara oförutsägbar. Extra utbildning kan bidra till att öka lön, men med tanke på kostnader i dollar och tid för extra träning, en del människor föredrar ett yrke med högre lön.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.