Hur blir jag en folkhälsa Nutritionist?

att bli ett folkhälsoproblem nutritionist, är det nödvändigt att slutföra en utbildning inom nutrition eller dietetik, helst med ett folkhälsoperspektiv fokus och att få certifiering som en registrerad dietist. Detta kan ta fyra till sex år, beroende på program eller program för att den sökande är klar. När kvalificerade, en folkhälsan nutritionist kan arbeta i en mängd olika inställningar och sysselsättningsmöjligheterna kan vara mycket bra, eftersom många samhällen runt om i världen blir alltmer medvetna om vikten av näringslära för människor i alla åldrar.

Många högskolor och universitet erbjuder en fil kand i näringslära eller dietetik, ibland inom ramen för folkhälsa för de studerande som vill bli en folkhälsofråga nutritionist. Någon som verkligen är intresserade av denna karriär kanske vill överväga att få en kandidatexamen i ett kost-frågor, och en magisterexamen i folkhälsa, som kommer att ge många fler arbetstillfällen och kan avsevärt öka intäkterna.

Efter examen kommer den framtida folkhälsan nutritionist behöver skicka intyg för att bli en nutritionist. Organisationer såsom American Dietetic Association intyga dietister, oftast genom att be dem att genomföra granskningar och klinisk praktik. Certifiering är viktigt, eftersom det tillåter någon att arbeta som en registrerad dietist, och det visar att någon har visat sin kompetens och kunskap inom området, som kommer att tillåta någon att bli folkhälsan nutritionist.

När certifierade är det möjligt att söka jobb. Många folkhälsan dietister arbeta för en hälso-avdelning, i utbildning och vingar opinionsbildning. De kan också arbeta för sjukhus, kliniker och skolor, ge utbildning till kunder om kost frågor, och stödja program som kafeterior för att se till att de ger adekvat näring. Ett folkhälsoperspektiv nutritionist kan arbeta på kontor, som ger rekommendationer och utveckla folkhälsan, eller som han eller hon kan arbeta i den akademiska världen, utbildning framtida dietister och offentliga hälso-och sjukvårdspersonal. När någon har blivit ett folkhälsoproblem nutritionist, han eller hon kan också genomföra kompletterande utbildning och certifieringar som kan vara användbara.

Denna typ av arbete kräver god kommunikationsförmåga, som ett folkhälsoproblem nutritionist kommer att ha att göra med olika individer, och någon som vill bli folkhälsan nutritionist kan konstatera att det hjälper att ha en intresse för mat, livsmedelspolitiken, och andra ämnen näring. Det är också nödvändigt att ständigt delta i fortbildning klasser, seminarier och konferenser, att hänga med utvecklingen inom området nutrition. Många folkhälsan dietister tillhör branschorganisationer och prenumerera på facktidskrifter, så att de inte faller efter sina jämnåriga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.