Hur blir jag en Rental Property Manager?

Det finns tre element, som krävs för att bli en hyra fastighetschef: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet och kommunikationsförmåga. En hyra Fastighetschef fungerar normalt för en stor fastighetsförvaltning eller kommersiella leasingföretaget. Roll hyra fastighetsförvaltaren är att arrangera leasing, samla in hyror, svara på underhåll förfrågningar och lösa nödsituationer.

Det finns två huvudtyper av hyra fastighetsförvaltare: bostäder och kommersiella. En bostadsfastighet har olika krav och lagar som måste följas. Till exempel måste bostäder enhet boende har varsel före inträdet i enheten, oavsett om hyresgästen är i enheten eller inte. Bostäder hyresgäster kan låta andrahandsuthyrning sin enhet till en annan hyresgäst, om han inte kommer att slutföra sina leasingavtal och inte vill betala för att bryta hyresavtalet.

Kommersiella fastigheter chefer ska säkerställa att gemensamma tjänster tillhandahålls, som som anges i avtalet. Detta kan inkludera säkerhet premiss, underhåll, städning av gemensamma utrymmen, och landskapsarkitektur. Dessutom måste kommersiella fastighetsförvaltare reagera omedelbart rapporter om vandalism eller skador.

Människor som vill bli en hyra fastighetschef vanligtvis detalj-orienterad, tycker om att arbeta självständigt, ha utmärkt social kompetens och vilja lösa problem. Konflikthantering och konfliktlösning är en viktig del av en fastighet chefens jobb. Problem kan uppstå mellan hyresgäster, underhåll personal, kunder och medlemmar samhället. Många fastighetsförvaltare har vidtagit kompletterande kurser i konflikthantering att hjälpa till med dessa frågor.

Det första kravet för att bli en hyra fastighetsförvaltaren är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Dessa program är tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Akademiker med examen i företagsekonomi, arkitektur, eller ledning kan hitta möjligheter att arbeta i fastighetsförvaltning.

Relaterade arbetslivserfarenhet kan innehålla kontor, projektledning administration, kundservice chef eller arbetsledare. De färdigheter som måste utvecklas är relaterade till hantering av motstridiga prioriteringar, tillhandahålla kundservice och hålla koll på kostnader. All erfarenhet av arbete med hantverk kan vara till stor hjälp, eftersom många fastighetsförvaltare ansvarar också för underhåll och reparationer.

kommunikationsfärdigheter mycket viktigt om du vill bli en hyra fastighetsförvaltaren. Fastighetsförvaltaren tillbringar den största delen av dagen prata med människor, med information, resurser och planering. Förmågan att dela information och samarbeta med andra är avgörande för framgång i denna roll. Det är inte ovanligt att fastighetsförvaltare vidta ytterligare kurser i muntlig och skriftlig kommunikation, med fokus på Business Writing. Dessa färdigheter är viktiga och bidrar till att skapa en professionell bild av dig och fastighetsförvaltning företaget.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.