Hur blir jag en Professional Web Designer?

kombinera konst med modern teknik är en eftertraktad färdighet, och många professionella webbdesigners kan göra det väl. Om du vill ha en karriär att skapa tilltalande webbdesign för kunder, behöver du normalt talang, en utbildning och erfarenhet. Med ett öga för konst och samtidigt vara tekniskt kunniga brukar förväntas på detta område om du vill bli en professionell webbdesigner, så se dina kunskaper är väl avrundad tillräckligt för att möta dessa krav. Dessutom, vara beredd att ständigt lära sig nya färdigheter, som världen av teknik verkar ändras ofta.

För att bli en professionell webbdesigner, är det vanligen rekommenderas att du har en formell utbildning. Vissa designers är självlärd, men de flesta jobb antingen begära en intresseföretagets eller kandidatexamen. Gemensamma stora företagen för webbdesigners inkluderar konst, bildkonst, publicera eller grafisk design. Datakurser vanligtvis ingår i de två sistnämnda programmen, men ytterligare klasser arbetar med teknik är också till hjälp. Observera att när du inte kommer vanligtvis att programmera egna motiv, kommer du att bli mer marknadsmässiga om du åtminstone känner till grunderna för webben utvecklas.

En examen kan vanligtvis öka dina chanser att bli en professionell webbdesigner under ansökningsprocessen, men detta kommer inte ge er talang. Ditt jobb blir att konceptualisera och skapa tilltalande webbplatser, så att veta vad som är attraktiva och mindre attraktiva design är normalt betraktas som en nödvändig kunskap för att ha som en webbplats designer. Innan du bestämmer dig för att fortsätta denna karriär, visa din design till vänner, familj, klasskamrater och medarbetare för att få deras yttrande. Saknar en naturlig känsla för konst kanske inte göra det omöjligt för dig att bli en professionell webbdesigner, men det kan oftast göra det svårare, eftersom du kommer troligen att behöva ägna mer kraft åt det.

Oavsett om du väljer att gå i skolan eller ej, att överväga att starta upp små att få erfarenhet. De flesta högskolor erbjuder praktikplatser som du kan ta för kredit-eller en mycket liten lön. Detta kan tillåta dig att ta reda på hur det är att arbeta inom detta område, och det kan också ge dig lite erfarenhet att du kan lägga till ditt CV. Också överväga att be lokala småföretagare om de behöver en enklare hemsida till ett överkomligt pris. När du framgångsrikt genomföra en webbdesign som ser bra ut, kan du starta en portfölj för att visa potentiella arbetsgivare.

När du har en examen, och åtminstone några mönster i en portfölj kan du tryggt söka jobb. Om du inte kan hitta en heltid på ett företag i början, överväga att erbjuda dina tjänster på ett avtal. På så sätt företaget du arbetar med kan betala dig per projekt, kanske anställa dig på heltid om de godkänner ditt arbete. Du kanske inte bli en professionell webbdesigner över en natt, men om du tar dessa steg bör du nå så småningom ditt mål.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.