Hur blir jag en Privatresor assistent?

Det finns ett mycket begränsat antal människor som vill bli en personlig resa assistent. De flesta som är intresserade av administrativt arbete är intresserade av en bredare fokusområde. Antalet tillgängliga positioner för en personlig resa assistent är ganska begränsad, och förväntas minska under de kommande fem till sju år. Normalt är en personlig resa assistent med ansvar för inrättandet och förvaltningen av researrangemang för ledande befattningshavare eller andra anställda som måste resa mycket.

Det finns ingen särskild utbildning för att bli en personlig resa assistent. Istället är det stora flertalet av kandidater utbildas och godkännas som en resebyrå. Många har utbildning i företag, med en examen från ett community college i administration, företagsledning, eller travel management.

bygger på deras affärskontakter och förståelse för resebranschen kan resa assistenten göra komplicerade researrangemang med kort varsel. I många stora konsultföretag IT företag är personliga resepartner ansvarar för att de researrangemang för säljteam och professionella konsulter. Tidpunkten för researrangemang att minimera kostnaderna och samtidigt säkerställa en smidig resa kräver samordning och kompetens schemaläggning.

Det första steget som krävs för att bli en personlig resa assistent är att få yrkeserfarenhet inom resebranschen. Att förstå hur flyg, tåg och boende prissätts, bokas och sköts är avgörande för denna roll. I allmänhet arbetar i en resebyrå är ett bra sätt att få denna erfarenhet.

Nästa steg är att få erfarenhet av en administrativ roll inom ett stort företag. Det tryck, oro och affärspraxis i ett stort företag är helt annorlunda än i en resebyrå. De flesta företag kontroll resekostnader och budget ganska hårt, och processen kring godkännandet av researrangemang och det primära urvalskriterierna för dessa typer av arrangemang är väldigt viktiga.

karriär möjligheter som finns när du blir en personlig resa assistent är begränsade. Detta är en nisch ansvarsområde som inte får finnas i en mängd olika företag och institutioner. För att avancera till en högre position, bör de sökande se till att de har bra dator, kommunikation och organisatorisk kompetens.

Positioner en affärsenhet eller kontorschef, administrativ assistent eller personlig assistent till en ledande befattningshavare alla använder samma kunskaper som krävs som en personlig resa assistent. Prata med din handledare om de olika alternativen. Många frivilliga för uppgifter utanför sitt huvudsakliga ansvarsområde att bredda sina yrkeskunskaper och hålla sina andra färdigheter ström.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.