Hur blir jag en Medical Coding Specialist?

bli en medicinsk kodning specialist innebär att hänsyn krävs klasserna, fyller tillämpliga utbildningsprogram, och passerar ett eller flera tester för att bedöma din nivå innan de söker jobb via bemanningsföretag, tidningsannons eller genom online radannonser och platser jobb. Klasser och utbildning är tillgängliga genom en rad olika resurser. Vuxenutbildning klasser, junior högskolor och online utbildning är lätt tillgänglig för alla på många prisnivå. Du bör vara säker på den utbildning du söker är en exakt matchning för det arbete som eftersträvas, eftersom det finns olika krav för varje jobb.

I USA har de flesta företag kräver bevis för ett framgångsrikt slutförande av en certifierad Coding Specialist (CCS) beteckning kurs eller Ackrediterad Titelinformation Technician (ART) certifiering. Den amerikanska hälsoinformation Management Association frågor båda, och de ansluter sig till förbundets krav och riktlinjer. De omfattar lära krångligheter överensstämmelse med American Medical Association's nuvarande förfaranderelaterade Terminologi manual (CPT) och International Classification of Diseases Manuell-Klinisk Ändring (ICD-9-CM), båda i vilka områden de flesta medicinska kodning specialister måste vara flytande i som gäller för deras arbete.

I stället för dessa pedagogiska handlingar kan vissa företag emot två år av medicinsk journal kodning erfarenhet. Andra företag får behandla sökande som har en acceptabel blandning av utbildning, och /eller direkt erfarenhet av medicinsk kodning. Ibland kan ett företag vara villiga att träna en kandidat medan de håller på kurser för den ultimata certifiering.

En medicinsk kodning specialist kan arbeta ensam i en verksamhet kontoret, i ett hemmakontor, eller med en pool av specialister i en traditionell kontorsmiljö. De flesta fungerar inte plats på en vårdinrättning, eftersom de flesta kodning och transkription tjänster utomstående entreprenörer. Vissa medicinska kodning tjänster är en del av större medicinska företag fakturering tjänst.

Över genomsnitt uppmärksamhet på detaljer är ett krav att vara en framgångsrik medicinsk kodning specialist. Detta krävs för uppgifter, inbegripet kontroll av riktighet och fullständighet i medicinsk diagram, kontrollera medicinska data på datorn, om bekräftande av signaturer och genomföra muntlig och skriftlig kommunikation med vårdgivare för att bekräfta rapportera data. Kännedom populära och branschspecifika programvara är att föredra.

Några större medicinsk kodning eller debitering företag behöver sina anställda att vara flytande i vissa sjukdomar eller särskilda medicinska avdelning jargong och terminologi. Efter en period av sysselsättning, en medicinsk kodning specialist kan främjas i en arbetsledande ställning övervaka medicinsk kontorister och transcriptionists. Oavsett kodning företag eller det ansvar jobbet, är denna bana en av de få i den medicinska industrin som inte kräver någon direkt interaktion med patienterna.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.