Hur blir jag en Crime Scene Investigator?

Brottsplats utredare samla in bevis på brottsplatser. Det är ett mycket krävande jobb. En brottsplats utredare kan anlitas när som helst på dagen eller natten för att sköta en brottsplats. Det är ett jobb som kräver mycket engagemang, hårt arbete och utbildning. Vägen till att bli en brottsplats utredare tar år av hårt arbete, men det kan vara en intressant karriär för rätt person.

Den bästa tiden att komma igång med en karriär i brottsplatsundersökning i gymnasiet . Intresserade studenter bör ta extra kurser i naturvetenskapliga ämnen, såsom biologi och kemi. Fysik är också en bra väg att gå. Eleverna ska försöka göra bra i matematik, kommunikation och skrivande kurser också. För att bli en brottsplats utredare, studenter behöver veta en hel del vetenskap och matematik, men att kunna kommunicera dessa idéer är lika viktig.

Att hitta en högskola som har en kriminaltekniska vetenskapen och brottsutredning programmet är en viktigt steg för den som vill bli en brottsplats undersökare. Ett bra program har inte bara informativ kurser och en hel del hands-on möjligheter inom vetenskap lab, men också en praktikplats för att ge elever en chans att få erfarenhet på området innan examen. En stark praktikprogram kan göra det mycket lättare för en student att få en position som en brottsplats utredare strax efter examen.

Det finns många kurser som en högskolestudent som vill bli en brottsplats Utredaren skall ha ta. Naturvetenskap är fortfarande viktiga, men eleverna får också en chans att ta kurser i brottsutredningar, straffrättsliga och specialiserade kurser i kriminalteknik. Studenterna lär sig inte bara att samla in och bearbeta bevis, men också hur man tolkar rapporter från brott labb.

Efter studierna är studentens nästa steg för att få en position i en liknande karriär fält. De flesta avdelningar kommer inte att anställa ett brott rätt scen utredare av college. De flesta studenter kommer att kunna hitta arbete i en polismyndighet som officer, och sedan arbeta sig fram till en position med en brottsplatsundersökning team. Alternativt kan en student arbeta för en brottsplats labb, bygga upp erfarenhet innan de ansöker om en utredare position. Jobb kan hittas genom Svenskar ljuger i handeln publikationer, eller genom att skicka ett CV och brev av intresse för större avdelningar område polisen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.