Behöver jag läsa juridik som en advokat?

Det korta svaret på den frågan är nej, men det långa svaret är lite mer komplicerat. Kraven för att en advokat varierar kraftigt mellan enskilda och nationella regeringar och stater. Om du är intresserad av att bli advokat, barrister, eller advokat, bör du slå upp de lagar som särskilt ansöka om att bli advokat i din region. På de flesta områden, övervakar en nationell eller regional organisation som advokat och företrädare kan ge dig den information du behöver.

I allmänhet, för att vara advokat, måste någon passera en bar granskning . Baren tentamen innehåller en skriftlig del som behandlar juridiska detaljer, för att säkerställa att den sökande känner till lagen. Baren examen har också ett avsnitt om personlig och rättslig etik och i många områden, bland annat i baren tentamen en säkerhetsprövning för att avgöra om den sökande är moraliskt lämpligt att träna rätt. Är dock bar examen inte öppna för alla. Varje regional advokatsamfundet har specifika krav från kandidater som vill sitta på tentan för att bli en advokat.

På de flesta områden, kan någon bli berättigade till baren antingen genom deltagande lag skolan eller praktikant i avdelningar med en domare eller på en advokatbyrå. Detta är inte fallet i alla regioner, men i de flesta områden är det erbjudas som ett tillval. Särskilt för någon som är intresserad av att bli domare, får en praktikplats vara ett bra sätt att förbereda baren, eftersom det ger praktisk utbildning. Om du vill bli en advokat, både juridik skolan och en praktik är bra sätt att lära sig om som advokat, och du kanske vill kombinera både i juridisk utbildning.

I många delar av världen , är en lag skola anses vara en form av forskarskola, vilket innebär att juriststudenter redan har en grundexamen. Lag studenter uppmuntras att ta grundutbildningsprogram grader i en mängd olika ämnen, att berika deras sinnen och göra sin advokat bättre. Några potentiella advokaterna ta en grundexamen inom ett ämne av betydelse för det rättsliga området att de vill öva. Till exempel, en advokat som tänker hantera det medicinska området kan ta en pre-med examen och en advokat som vill fokusera på miljöfrågor kanske större i miljövetenskap.

Efter en lyckad tillämpning och acceptans i ett lag skola ska studenten studera tre till fyra år innan de anses berättigade till baren. I de flesta regioner, ackreditera advokatsamfundet också rätt skolor, så om du vill vara en advokat, se till att du kommer att kunna sitta i baren efter att ha besökt skolan för att förstora. Utexaminerade av unaccredited skolor inte kan sitta i baren tentamen.

Om du väljer att gå vidare en praktikplats att vara en advokat, är det bäst att hitta en jurist som du kan arbeta med för hela fyra års praktik som kommer att krävas. En advokatbyrå ett bra ställe att studera till en advokat, som ni kan se det rättsliga systemet i aktion. Företaget kan även erbjuda dig anställning efter att du har upptagits till advokat, en klar fördel.

Omfattningen av din legitimation lagen också varierar beroende på var du certifierade. I USA, till exempel, många stater har ömsesidiga avtal med varandra, så att en advokat från en stat till advokat i en annan. I andra fall är en advokat som begränsas till praxis i hans eller hennes hemland. Internationella jurister måste vidta ytterligare certifieringar och få tillträde till baren i minst en nation. Som en artighet, vissa nationer att advokater från andra länder att ta sitt bar examen utan att uppfylla en utbildnings-eller praktikplats krav, eftersom advokatens utländsk utbildning och arbetslivserfarenhet anses jämförbara.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.