Vilka olika typer av online skolor?

Sedan tillkomsten av Internet, online skolor ett växande sektorn inom online handel. Potentiella studenter kan få certifikat, diplom och examina helt och hållet genom en online klassrummet. Lektionerna genomförs ofta via e-post, chattrum, anslagstavlor eller avlägsna klassrum. Online skolor är ibland också kallas distansundervisning institutioner.

Vissa online skolor verkliga världen tegel och murbruk strukturer som erbjuder ett utbud av kurser på nätet. Övriga skolor finns helt och hållet genom en webbnärvaro. Beslutet om vilken typ av skola väljer beror mer på ackreditering och rykte på skolan än på om de är verkliga strukturer eller inte.

När många människor tänker på online-skolor, tror att de bara högskolor, men högre utbildning är bara en liten del av den utbildning som pågår på Internet. De som önskar erhålla en allmänbildande utbildning Examen (GED) kan hitta på nätet skolor som erbjuder GED testet utbildning. En fullständig gymnasieexamen kan även erhållas på Internet genom olika privata online gymnasieskolor. Intyg program, såsom fastigheter eller bokföring, finns också från godkända skolor som ger den nödvändiga kurser som statligt tillstånd. Dessutom finns religiös organisation som ger examen i departement och olika inriktningar såsom bibelstudium.

Online högskolor erbjuder allt från intresseföretagets till en doktor. Det är kanske ännu enklare att hitta på nätet skolor som erbjuder avancerade grader än de som erbjuder kandidatexamen, eftersom de olika kurser som krävs för en kandidatexamen är det nödvändigt att ha fler lärare och resurser. Några vanliga grader erbjuds helt online är avancerad utbildning, hälsa förvaltning och näringsliv.

Online skolorna arbetar i allmänhet genom en kombination av flera resurser. Klassrum kan vara chattrum eller anslagstavlor med obligatorisk diskussioner. Handlingar överförs via ett klassrum särskild webbplats eller e-post. Böcker och tester kan vara online eller en pappersutskrift. De skolor som har penna och tester papper kräver vanligtvis en opartisk källa, t. ex. ett bibliotek, till proctor proven. Vissa stater kräver praktisk erfarenhet inom särskilda områden för full certifiering, så det är en bra idé för någon att ta kurser på nätet för att vara säkra på att deras statens krav uppfylls av det program de går.

Det finns också källor på nätet som erbjuder studier mer för underhållning än för karriär byggnad. De är mycket som den icke-kredit klasser vuxenutbildning att många community college erbjuda lokalt. Dessa webbplatser erbjuder inte grader eller intyg, men ger klasser i en mängd olika roliga ämnen som skrift, konst och hantverk, eller bakning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.