Vilka olika typer av holistiska karriär?

holistisk medicin blir alltmer populärt och många väljer att utöva helhetssyn karriär istället för att öva traditionella typer av västerländsk medicin. För dem som vill ingå ett holistiskt karriär, är det viktigt att förstå tillgängliga karriärmöjligheter för att finna bästa passform. Det finns ett stort antal typer av holistiska yrkesverksamma inklusive kiropraktor, akupunktör, akupressur och homeopati.

Kiropraktorer arbetar med rörelseapparaten, som tar upp olika skador och hälsofrågor genom att fokusera på en väl fungerande nervsystemet . Kiropraktik anses alternativ medicin, och är kontroversiell i många traditionella medicinska kretsar. Terapier genom kiropraktik arbete uppnås genom manipulation behandling, inklusive arbete på ryggraden och andra leder. I USA, kiropraktorer har yrkesexamina, som normalt tar tre år att uppnå. En examen är då skyldig för licensieringen.

Akupunktur, en form av kinesisk medicin, anses vara en av de äldsta formerna av holistisk healing. Akupunktörer behandla sjukdomar genom att föra in tunna nålar i specifika punkter i kroppen för att lindra smärta. Att föra en helhetssyn karriär inom akupunktur i USA, omfattande utbildning och certifiering krävs genom den nationella certifiering kommissionen och akupunktur och orientalisk medicin (NCCAOM).

Akupressur är en annan av de vanligaste holistiska terapier. Det är en massage teknik som gäller exakt tryck delar av kroppen i samband med akupunktur punkter. Akupressur är en mycket dynamisk typ av holistisk medicin, och kan integreras i många typer av holistisk healing. Certifiering för akupressur kan omfattas av "massage" utbildning paraply.

Homeopati eller homeopatiska läkemedel är ett komplett alternativ medicinskt system skapades i Tyskland under 200 år sedan. Den behandlar symtom på en sjukdom eller sjukdom med mycket små doser av ett naturligt förekommande ämne som i större doser, kan ge samma symtom på sjukdomen som behandlas. Vissa av dessa bedriver en helhetssyn karriär inom homeopatin kan finna det utmanande, eftersom det för närvarande inte någon enhetlig licensiering av professionella normer för homeopatiska utövare i USA. Vanligtvis någon öva homeopatisk medicin är också tillstånd i en traditionell läkaryrket.

Det finns många andra former av holistisk medicin och många fler alternativ för dem som vill utöva ett holistiskt karriär. Andra typer av holistisk healing inkluderar aromaterapi, Ayurveda medicin och massage. Meditation, eller fokuserad kontemplation, är en annan typ av holistisk medicin, även om det inte kräver en läkare. Den "patient" i detta fall förmedlade av honom själv för att uppnå personlig utveckling och healing.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.