Vilka är de olika typerna av skorsten kan fungera?

Arbetet med en skorsten tar inte slut när den väl är byggd. Även ursprungliga konstruktion kan vara en av de viktigaste typerna av skorsten arbete, restaurering och underhåll också ofta krävs under de livet av struktur, också. Det arbete som behöver göras beror oftast på åldern på skorstenen, de material den är tillverkad av och preferenser för husägare.

En viktig typ av skorsten arbete är att hålla området rent eller sotning. Till skillnad från det namnet, använder många professionella företag inte en kvast utan är industrisugare används för att eliminera skräp. Denna metod kan också bli av med blockeringar som kan förekomma till följd av djur som lever eller bygga bon i skorstenen. I de flesta fall bör den öppna spisen skall isoleras innan tunga dammsugning kan göras. Skorstenar bör normalt rengöras minst en gång per år, och mer om de bränner ved.

gemensamma skorstenen arbetet ingår även reparationer, som kan variera från enkla till omfattande. Den övre delen av skorstenen, eller kronan, och spjäll börja någon gång att falla sönder efter flera år. Ett professionellt företag specialiserat på skorstenen arbete kan ofta ta hand om denna fråga. Byta tegel och tätning brister och sprickor också arbetstillfällen för ett sådant företag. Faktum är att vissa företag helt återskapa äldre skorstenar vid behov.

Skorsten foder är viktiga och en del äldre strukturer kan behöva rebaseras efter flera år. Många företag som erbjuder skorstenen insatser ingår som ersätter foder i sina områden. Foder allt från aluminium och rostfritt stål till rökkanalen plattor och cast-in-ställe typer. Tandreglering är perfekt för både äldre skorstenar som aldrig hade ett foder, eller de som skadat foder. Denna typ av skorsten arbetet kan bidra till att förhindra rök att tränga igenom väggar, uppbyggnad av kreosot, och bränder skorsten.

Precis som väggar tätskikt exteriör är en bra idé, så är tätskikt skorstenar. Denna typ av struktur är ständigt utsatt för utomhus där regn, snö och fukt i luften kan skada det över tiden. Vissa husägare kan göra detta arbete på egen hand med hjälp av ett par lager tätningsmedel, men många professionella företag även erbjuda denna tjänst. En bra tätningsmedel kommer att hålla vattnet från att tränga igenom mortel, men gör det möjligt att fly. Med tanke på att förbränningen skapar en hel del fukt, är detta viktigt och i allmänhet bör komma ihåg när de köper ett tätskikt tätningsmedel.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.