Vilka är de olika typerna av College Grants?

College undervisning är för dyrt för många studenter att klara sig själva, men det finns många statliga finansierade college stipendier tillgängliga för behövande studenter. Till skillnad från studielån, har college bidrag inte får betalas ut. Varje typ av bidrag har särskilda urvalskriterier. Vissa bidrag grundar sig enbart om finansiellt stöd och en del har akademiska krav. Det finns några olika typer av bidrag.

federala Pell Grants

I en värld av college stipendier är den federala Pell Grant den vanligaste. Detta stöd är helt baserad på ekonomiskt behov. Varje student ska gå en ackrediterad högskola eller ett universitet som ännu inte har tjänat en kandidatexamen är stödberättigade. Bidraget erbjuds motsvarar antalet kreditinstitut timmar en elev har anmält sig under varje period, upp till ett belopp av behov. För att ansöka om den federala Pell Grant, elever och föräldrar måste fylla i ett gratisprogram för federala studiestödsnämnden (FAFSA). Från och med 2009-2010 skolåret är det maximala bidraget $ 5. 350 amerikanska dollar (USD).

Federal Supplemental utbildningsmöjligheter Grant (FSEOG)

FSEOG erbjuds till studenter med de mest ekonomiska behoven. Studenter är inte automatiskt berättigad med den federala Pell Grant. Det belopp som erbjuds är baserat på ekonomiskt behov samt medel tillgängliga och finansiellt stöd politiken på enskilda skolor. Eftersom FSEOG medlen är begränsade, de som söker först mest sannolikt att få detta bidrag. Från och med 2008-2009 skolåret, erbjudna beloppen mellan $ 100 USD och $ 4,000 USD.

Akademisk konkurrenskraft Grant (ACG)

ACG är tillgänglig för första och andra årets studerande som också får en federal Pell Grant. Detta bidrag faller inom ramen för den akademiska högskolan bidrag kategori. Första årets studerande skall ha genomgått ett kvalificerat gymnasieprogram efter den 1 januari 2006. Andra året studerande skall ha genomgått ett kvalificerat gymnasieprogram efter den 1 januari 2005 och upprätthålls ett medeltalet av minst 3,0 på ett 4,0 skala under det första året på college studier. Från och med 2008-2009 skolåret, första årets studerande kan få upp till $ 750 USD, och andra årets studerande kan få upp till $ 1. 300 USD.

National Science och matematik tillgång till Behåll Talent Grant (National SMART Grant)

National SMART Grant erbjuds tredje och fjärde årets studerande huvudämne i särskilda ämnen. Studenter måste vara berättigade till en Pell Grants samt har bibehållit en 3,0 medeltalet. Från och med 2008-2009 skolåret är det maximala bidraget $ 4,000 USD.

Lärarutbildningen Bistånd till College och högre utbildning (TEACH) Grant

Den TEACH Grant finns för både GRU och forskarstuderande inskrivna i kurser som leder till lärartjänster på elementär och gymnasieskolor. Mottagare måste underteckna ett avtal om att undervisa i fyra år på en skola i en lärarbrist område som tjänar familjer med låga inkomster. Från och med 2008-2009 skolåret är det maximala bidraget $ 4,000 USD.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.