Vilka är de olika typerna av Biolog arbete?

Biologi är ett brett vetenskapligt område som innefattar studiet av varje aspekt av den levande världen. Expert forskare undersöka växter, djur och mikroorganismer för att lära sig mer om strukturer, funktioner, historia och beteenden för levande ting. Biolog arbete finns i massor av olika forskningsområden, farmaceutisk utveckling, undervisning och bevarande insatser. En individ som är intresserad av biolog arbete kan bestämma utbildning och förmågan nödvändig erfarenhet för att hitta arbete i olika miljöer, t. ex. forskningslaboratorier eller företag bioteknik.

En forskargrupp biolog studier brukar mikroorganismer, växter eller djur. De flesta forskare specialiserar ytterligare fokusera på populationsekologi, marin vetenskap, genetik, cell-studier, biofysik, eller någon av ett antal andra mycket specifika områden. Forskning biolog arbete innebär ofta fältobservationer, där en forskare tillbringar tid i ett visst område för att undersöka arter och samla in prover. Laboratoriet forskningen innebär noggranna inspektioner och analyser av fältprov. Forskare utforma, genomföra och kopiera detaljerade experiment stelna teorier, och sedan offentliggöra omfattande vetenskapliga artiklar för att dokumentera sina resultat.

Många sakkunniga mikrobiologer arbete inom forskning och divisioner utveckling av läkemedelsföretag och företag bioteknik. En biolog kan analysera en viss bakterie eller virus, och utveckla mediciner som är effektiva på att stoppa spridningen av sjukdomen. Många forskare är engagerade i utvecklingen av läkemedel mot komplexa medicinska frågor som cancer och Alzheimers sjukdom. Branschfolk inom bioteknikföretag utreda biologiska ämnen och tillämpa sina kunskaper till studiet av bioinformatik, jordbruksvetenskap, mat konservering, och rengöringsmedel, bland otaliga andra områden av intresse.

En erfaren biolog som har en önskan att mer direkt påverka människor och andra levande varelser kan besluta att ansluta en lärare eller konservativa. Biologi professorer och lärare arbetar på offentliga och privata institutioner, där de design läroplaner och ge både klassrum och laboratorium undervisning. Bevarande biologer arbetar oftast för statliga organ eller ideella grupper att utbilda allmänheten om vikten av hållbar utveckling och miljöskydd. De kan hålla tal, skriva informativa artiklar och böcker, eller övervaka områden som är i behov av konservering. Många lärare och arbetstagare bevarande utföra viktig forskning vid sidan av deras specifika jobb uppdrag.

De flesta typer av oberoende biolog arbete kräver avancerad grader i en biologisk vetenskap. Forskare håller normalt doktorsexamen i sina specialiteter, såsom botanik, mikrobiologi, eller zoologi. Personer som arbetar som forskarassistent i laboratorium eller fält inställningar hålla allmänhet kandidatexamen eller magisterexamen. Vissa elever kan arbeta som praktikanter eller assistenter och samtidigt fullfölja sin examen, för att få erfarenhet och förbereda för självständigt biolog arbete. Universitetslärare och gymnasielärare biologi har ofta avancerade grader samt bevis utbildning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.