Vilka är de olika förnybara energi jobb?

grund av osäkerheten beträffande ersätter begränsade resurser som olja, kol och naturgas, utveckling av förnybara energikällor har tagit fart över hela världen. Förnybar energi är en energi som kommer från något som antingen förekommer naturligt eller som kan fyllas på snabbt. Detta skulle omfatta energi från vind, sol, vatten, oceaniska tidvatten, jordvärme, biomassa, vatten och träd eller annan växtlighet. Detta är ett växande område, och förnybar energi arbetstillfällen finns i de flesta av dessa vägar.

Vissa förnybar energi jobb kräver särskild utbildning. Solenergi företag behöver sol tekniker och solceller ingenjörer, samt det civila, elektriska och konstruktörer. Vindkraft är en annan internationellt växande energiområdet, med Tyskland i täten, följt av Danmark, USA, Australien, Japan, Kanada, Kina, Indien, Nya Zeeland och Sydafrika. Denna typ av makt utveckling kräver både elektriska och aerodynamisk design ingenjörer.

Produktionen av biodrivmedel har öppnat ytterligare möjligheter för förnybar energi jobb. Biobränslen är gaser och vätskor som skapats från biomassa, som växter och djur och kommunalt avfall. Även forskning som bedriver med hjälp av olika källor till biomassa, de två huvudsakliga typer av biobränslen för närvarande är i produktion är biodiesel och etanol.

Biodiesel skapas genom att bryta ner fett och olja genom en process som kallas transesterifiering . Även om biodiesel kan blandas med olja för att skapa en blandad produkt kan den också användas i ren form i alla dieselmotorer. Tyskland, som använder rapsolja, även känd som rapsolja, producerar över hälften av världens biodiesel leverans. Den amerikanska använder i första hand sojabönor för att göra biodiesel, medan Malaysia och Indonesien använda palmolja. För närvarande är över tjugo länder som deltar i produktionen av biodiesel.

En annan ny biobränsle källa är kommunalt avfall. Japan har varit ledande på detta område, och har lyckats omvandla en stor del av sitt avfall till användbara energi, med den fördelen att minska behovet av platser för bortskaffande av avfall. När fler länder möta det växande behovet av ytterligare avfall, har omvandlingen av kommunalt avfall tas om ytterligare betydelse. Alla dessa biobränsle alternativ erbjuda förnybar energi arbetstillfällen för en mängd ingenjörer, kemister och tekniker lab.

Förnybar energi jobb finns även i mer traditionella områden, såsom vatten-drivna elektriska anläggningar, dammar, och atom-och energianläggningar. Elektriska anläggningar rekrytera civila, mekaniska och elektriska ingenjörer och operatörer kontrollrum. Kärnenergi anläggningar behöver specialister som kärnkraft ingenjörer, fysiker, matematiker, design och ingenjörer process och VVS och elektriska tekniker.

Många förnybara energikällor jobb kräver särskild utbildning inom teknik, fysik eller vetenskap. Medan andra kräver hantverkare tillstånd i VVS och el. En brist på ett av dessa specialiteter bör inte stoppa en person från att söka arbete på detta område. Företag som producerar energi måste också anställda att göra marknadsföring, bokföring, datorstöd, kundtjänst, avtalshantering och alla de traditionella arbetsroller som behövs på andra företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.