Vilka är de olika Reading Specialist jobb?

Läsa specialister, även känd som läser lärare, läsa tränare eller läsa konsulter, stödja främjande av bättre behandling i olika utbildningsorganisationer. Läsa specialister utbildas i tre huvuduppgifter: student handledning, läskunnighet program administration och lärare och bibliotekarie stöd. De flesta läser specialiserade arbetstillfällen fokusera på en eller två av dessa funktioner, beroende på de särskilda behoven i de särskilda utbildnings-institution.

På det stora hela, läser specialiserade arbetstillfällen koncentreras till det offentliga utbildningssystemet, särskilt för specialister inom Förenta staterna. Läsa specialister kan arbeta i en enda skola, eller de kan ha ansvar för skolorna i en hel stadsdel. De är vanligtvis inriktade på en viss lönegrad nivå, såsom den tidiga barndomen, grundskole-, eller sekundärt. Andra områden där behandlingen specialist jobben finns är privata skolor, läsa kliniker och akademiska handledning företag. Vissa specialister fokus på att hjälpa vuxna att förbättra sin läsning.

En typ av jobb för att läsa specialister ger en-på-en eller en grupp baserad uppmärksamma elever som behöver förbättra sin läsning. Denna uppmärksamhet sker vanligen i form av individualiserad handledning och ofta innefattar förvaltning av läs-tester. Efter behandlingen specialist avgör elevens individuella behov, kan han eller hon kan då skapa lektionsplaneringar, personliga listor läsning, eller strategier för fortsatt lärande utanför klassrummet.

En annan läsning specialiserade jobb är administrerar läskunnighet program. Läsa specialister som praxis i ett bredare skolmiljö kan vara ansvarig inte bara för att hjälpa elever som behöver förbättra sin läsning, men för att stödja genomsnitt och goda läsare också. Detta stöd oftast ges i form av läsprogram. Läsningen specialist oftast form och hantera flera klassen, skolan eller distriktet listor läsning och kurser.

Den tredje stora jobb för en läsning specialist är att hjälpa lärare och bibliotekarier. Specialister är ofta uppmanas att ge professionella utveckling, utbildning och specialiserade stöd till lärare. De kan också kunna ge användbar information till bibliotekarier om läskunnighet. Läsa specialister kan även fungera en fakultet stödja och utveckla program i en skola övergripande läsning program.

Även den bästa platsen att hitta läsning möjligheter specialist jobb är fortfarande i en lokal skoldistrikt, andra möjligheter finns. Privata och kommersiella skolorna ofta ge behandlingen specialist jobb med samma grundläggande funktioner som offentliga skolor. Vuxenutbildning kan också kräva att tjänster av en läsning specialist. Vissa läser kliniker och handledning företag kan också ge behandlingen specialiserade jobb.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.