Vilka är de olika Dietiska Technician jobb?

Dietiska tekniker arbeten omfattar en rad ståndpunkter som inbegriper normalt bistår registrerade dietister eller dietister inom utbildning, planering och administration av näring program. Ett intresse för kost och hälsa är viktigt, och de som är intresserade dietetiska tekniker jobb skulle gynnas genom att kurser som biologi, matematik, engelska, kemi, hälsa och ekonomi hem på gymnasiet. De flesta arbeten kräver ett intresseföretags examen från ett program som godkänts av kommissionen om ackreditering för dietetik utbildning, och många dietiska tekniker söka registrering genom att skicka en nationell examen som kommissionen gett om specialdestinerade Administration.

Dietiska tekniker jobb finns i ett antal miljöer, inklusive sjukhus, skolor, vårdhem, läkarens kontor, nutritionsforskning företag och myndigheter. Uppgifter ingår meny planering, matlagning, att genomföra utbildning i näringslära program, köper mat till institutionella resurser, och utvärdering av patient eller klient kostbehov. Man bör överväga alla alternativ innan de söker dietiska tekniker jobb, för att säkerställa bästa passform.

För den som är intresserad av att arbeta direkt med patienter, ett jobb på ett sjukhus eller vårdhem skulle vara lämpligt. Dietiska tekniker i dessa organ arbetar med registrerade dietister för att bedöma patientens behov och se till diet följs. Många sjukdomar som diabetes, högt blodtryck, högt kolesterolvärde, övervikt, graviditet och många sjukdomar kräver en speciell diet. Dietiska tekniker arbetar under överinseende av en registrerad dietist för att skapa kost planer som uppfyller patienternas behov av och som fortfarande inom den enskildes mat preferenser lista.

Dietiska tekniker jobb som påverkar andra på ett bredare plan inbegripa befattningar på skolan kafeterior. Planering menyer som uppfyller näringsmässiga behoven hos barn och håller sig inom riktlinjerna för budgeten är ett utmanande och tilltalande utsikter för många framtida dietister. Även registrerad dietister brukar övervaka dietiska avdelningar på skolor och skoldistrikt, dietiska tekniker hjälpa till att planera menyer, hantera administrativa uppgifter såsom beställning och registerhållning, och många som faktiskt arbetar i köket laga mat och se till att livsmedelssäkerheten förordningar följs.

Myndigheter såsom kvinnor, spädbarn och barn (WIC) även anställa dietetiska tekniker. I denna roll skulle en tekniker träffa sannolikt med kunder, utbilda efter behov på dietiska behoven hos växande barn och barn. De kan också hjälpa till med program community utbildning för både allmänheten och som en särskild service för äldre. Oavsett område är dietetik området förväntas få ett ökat antal jobb i framtiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.