Vad gör en Fire officiella göra?

En brand tjänstemannen har tre ansvarsområden: genomföra säkerhetsinspektioner, genomföra brandsäkerhet revisioner och övervaka brandkåren. Han eller hon är vanligtvis ett helt utbildningsprogram brandman som har vidtagit ytterligare kurser för att bli en brand tjänsteman. Alla brand tjänstemän har minst 10 års erfarenhet av att arbeta som en brandman i en lång rad situationer. De fyller en viktig administrativ och ledningsfunktion, och oftast inte inblandade i första reaktion på en situation.

En brand tjänsteman fungerar normalt för brandkåren eller brandsäkerheten i en stort företag eller offentlig institution. Många skolstyrelser och stora sjukhus har egna avdelningar brandsäkerhet. Personlig säkerhet är en mycket hög prioritet, och detta är den primära roll branden tjänsteman. Det är mycket viktigt att upprätthålla en sträng vaksamhet kring brandsäkerhet, eftersom människor blir självbelåtna.

Människor som tycker om att arbeta med andra, är personligen engagerad i säkerhet och naturligt utgående rapport största tillfredsställelse som en brand tjänsteman. Som en eld tjänsteman, kommer du att träffa kunder, andra räddningstjänster ledning och organisationsutveckling. Förmågan att interagera med andra samtidigt kommunicera tydligt och effektivt är mycket viktigt.

Ett personligt engagemang för säkerheten och höga standarder är mycket viktiga i det här jobbet. Den här typen av jobb inte är lämplig för alla som behöver offentligt erkännande. Den mest effektiva brand tjänstemän arbetar hårt för att minimera antalet samtal i deras distrikt.

Branden officiella främsta uppgift är en av säkerhet. Även om detaljerna varierar, har alla stater lagstiftning när det gäller kontrollfrekvensen brandsäkerhet och övningar, den årliga testning av brandmän, och de konkreta poster som är ansvarig för branden tjänsteman. Syftet med all denna lagstiftning är att öka medvetenheten brandsäkerhet, minska antalet faktiska bränder och förhindra onödiga dödsfall.

Brandsäkerhet revisioner utförs av brand tjänstemän. De kan komma oanmäld på en arbetsplats eller offentlig institution och granska Brandövning, inspektera platsen för korrekt skyltar, brandsläckare, och se till att alla brand utgångar är tillgängliga. Eventuella problem som finns med webbplatsen finns dokumenterade i en rapport och som ställs till bolaget för omedelbar korrigering.

Många brandkåren använda eld tjänstemän station handledare eller hövdingar område. De är ansvariga för att deras personal är fullt kvalificerad, kan uppfylla kraven i arbetet och utför sina uppgifter som förväntat. De representerar en hög nivå i ledningen och är ofta ansvarig för disciplinära åtgärder om det behövs.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.