Vad betyder ett lager Clerk göra?

Ett lager kontorist får arbeta i ett lager, butik eller affär, där han eller hon är ansvarig för att ta emot nya varor och varor. En kontorist kan vara tvungna att underteckna för paket, bedöma tillståndet i objekt som tas emot, och priset på varor i enlighet med tillsynsmyndigheternas krav. Clerks ofta ansvarar för att kontrollera en butik inventering, hämtning objekt från stockrooms, och beställning av nya varor.

I många lager, grossist-anläggningar, och stora stockrooms finns flera notarier bemanning för att inspektera inkommande order och förvara dem på lämpligt sätt. Ett lager kontorist i ett modernt lager kan använda ett datoriserat skanner att hålla reda på lager och sista giltighetsdagen, fast många notarier ändå hålla pappersarkiv att hålla dig uppdaterad om mängder. Ämbetet för en lager lager kontorist kan omfatta ofta tunga lyft och använda en hand lastbil eller kärra att flytta stora paket runt. Vissa notarier arbeta truckar att flytta varor som är staplade på pallar.

De flesta livsmedelsbutiker och detaljhandelsföretag har lager clerks på plats för att övervaka inventeringen och fylla på butikshyllan. En kontorist accepterar och avlastar order från lastbilar, packar upp lådor att se till att order är korrekta och priserna eller koder varorna. Han eller hon ofta kontrollerar inventering av en viss punkt på butiken golvet, och när kvantiteterna är låga, hämtar fler objekt från lagret för att fylla hyllorna. En erfaren kontorist får i uppdrag att beställa nya produkter från partihandlare per telefon eller online. I en liten butik kan ett lager kontorist anta många andra uppgifter, såsom städning anläggningen, inrättande av produkten visas, utför kundservice och cashiering.

Det är inte normalt omfattande kraven för att bli ett lager kontorist. Butiker hyra ofta människor med high school diplom samt studenterna fortfarande gick på gymnasiet. I butiker där där kontorister utföra cashiering och kund tullar tjänst, kan anställda vara skyldiga att ha vissa college erfarenhet av företagsledning. Math kompetens och tidigare erfarenhet inom detaljhandeln eller lager inställningarna är önskvärt, så att företagen inte behöver spendera mycket tid och resurser utbilda nya medarbetare.

Erfarna advokatkontor har ett betydande utrymme för avancemang. Många människor blir arbetsledare eller chefer efter visar en hög kompetens för jobbet och förmåga att agera som en ledare. Lager m. fl. kan välja överförts till andra avdelningar inom ett företag, som till exempel mänskliga resurser. Dessutom arbetar många som Tjänstemännens förutsättningar att lära sig om arbetet i en butik eller lagerlokal i hopp om att en dag öppna eget företag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.