Vad betyder en metallurg göra?

En metallurg är en ingenjör som har specialiserat sig på att studera egenskaper av metaller. Metallurger kan också ha utbildning i geologi, som metaller utvinning kan starkt involverade i geologi och en förståelse för geologi kan vara viktigt att vissa människor som arbetar med metaller. Metallurger finns som arbetar i en mångfald av miljöer över hela världen, och skapar sysselsättningsmöjligheter i det här området är i allmänhet ganska bra.

Ett utdrag metallurg fokuserar på att få användbara metaller ur malm. Han eller hon kan också vara intresserad i processen för rening och legering, som arbetar med metall för att utveckla välkända produkter och utveckla nya metaller som kan tillämpas på en rad tekniska problem. Kemiska och fysikaliska metallurger studera kemiska och fysikaliska egenskaper av metall, titta på saker som stress metall, såsom trötthet, korrosion, och temperaturförändringar. En process metallurg specialiserad på svarvning metall till något användbart, och undersöka på vilka sätt metall produkter kan tillverkas och användas.

För att bli en metallurg, är det oftast nödvändigt att delta i ett utbildningsprogram som erbjuder möjligheter till människor som är intresserade av karriärer inom metallurgi, från en teknisk skola som lär människor skapa tekniker för att en högskola eller ett universitet ingenjörer program. Vissa metallurger kan också förvärva sina färdigheter på jobbet, som arbetar under handledning i början och så småningom självständigt, även om denna metod för att lära metallurgi är mindre vanliga.

metallurger tillbringar mycket tid i labbet, studerar metaller och utför experiment med dem. De kan också arbeta i smältverk, övervakning av framställningen och legering av metaller och övervaka processen för hantering av metallmalmer. Andra arbetar för företag som använder metall produkter, såsom biltillverkare, som kan använda sig av en metallurg till ingenjör bilar för maximal säkerhet och effektivitet. Metallurger kan även fungera för privata konsultföretag och myndigheter som tillhandahåller en rad tjänster från rättsmedicinsk undersökning bro underlåtenhet att politiska rekommendationer som syftar till att standardisera metallprodukter.

Metallurgi inte handlar om tung industri. En metallurg kan hjälpa till med produktionen av smycken och andra konstföremål som inbegriper metaller, övervaka legering av metaller som används i smycken för att säkerställa att metallen är av hög kvalitet, och att hjälpa juvelerare och skulptörer tillverkning av komplexa anpassade projekt. Denna aspekt av området innebär en blandning av teknik skarpsinne och konstnärliga stil, samt en förmåga att kommunicera med olika människor och företag, allt från en juvelerare som är mycket oroad över kvalitetskontroll för att ett företag som säljer metaller som används i jewelrymaking.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.