Vad betyder en Embalmer göra?

embalmer är någon som behandlar organ så att de motstår nedbrytning. De allra flesta embalmers arbete i begravningen industrin, förbereder organ för begravning, men de kan användas i andra branscher också. Embalmers få olika nivåer av utbildning, beroende på var de metoder, med många gå bårhus i skolan för att lära balsamering metoder, men de kan också träna i något samfund skolorna handel, och i vissa regioner, kan de lära sig av lärlingsutbildning.

Vid en embalmer som förbereder människor för begravning, kan embalmer också en begravningsentreprenör, eller kan arbeta uteslutande som en embalmer. Begravningsentreprenörer hantera alla aspekter av en begravning, träffa överenskommelser om disposition och arbeta med de överlevande till den avlidne att ta itu med sina behov och problem. Embalmers särskilt samarbeta med kroppen, och i en liten begravning hem, kan båda dessa uppgifter hanteras av samma person.

embalmer lagrar kroppen i kyla, så att det ut när han eller hon är redo att utföra balsamering. De balsameringen börjar med att tvätta kroppen, varefter balsamering vätska tillförs kroppen att bevara den. Balsamering vätska är vanligtvis tonade att ge kroppen ett mer levande utseende, och det bara bevarar kroppen i flera dagar, det mer omfattande balsamering nödvändigt att göra en kropp motstå nedbrytning på lång sikt skulle göra det ser ganska otrevligt. Modern begravning balsamering utförs främst som en estetisk tjänst, som balsamering inte bevara den på lång sikt eller att förhindra spridning av sjukdomen.

När kroppen är balsamerade gäller embalmer smink, klänningar kroppen , och fixar håret. Embalmers utföra ett antal uppgifter som är utformade för att förhindra läckage och hängande i kistan så att kroppen kommer att vara estetiskt tilltalande, och de kan även utföra reparativa kosmetika på organ som har skadats svårt. Till exempel kan en embalmer sätt en ersättning örat för någon som förlorat ett öra i en bilolycka, och embalmers också reparera synliga sår så att de inte kommer att vara förvirrande att se.

Några embalmers specialiserade på balsamering organ som är svåra att hantera. Obducerade organ begära en speciell balsamering teknik, liksom organ som har svårt vanställd. Mindre begravningsbyråer kan skicka sådana organ ut till en mer erfaren embalmer, snarare än att upprätthålla en specialist på personal.

balsamering processen används också för att förbereda organ och anatomiska prover för studier i medicinsk och veterinär skolor. Medicinsk embalmers använda lite olika tekniker som är inriktade på att förhindra förfall, snarare än att bevara ett liv utseende för en begravning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.