Vad betyder en Bingo Caller göra?

Bingo ringer individer som har ansvar för att tillkännage antalet under ett bingo spel. Den framgångsrika bingo som ringer kommer att få en klar röst som bär väl samt kunna förändra sin ton och betoning på ett sätt som håller processen för uppringande nummer efter nummer intressanta för spelarna. Även om ingen särskild utbildning krävs för att bli en framgångsrik bingo nummer som ringer, en vinnande personlighet och en positiv attityd kan göra en enorm skillnad i hur väl den som ringer har mottagits.

Det finns faktiskt mer till jobbet på bingo ringer än att bara tillkännage nummer till berörda aktörer. Ringer måste också hålla koll på de nummer de har ringt under pågående spel. Samtidigt måste de kunna upprepa siffrorna Tillfrågad av någon av spelarna. I många bingo salonger, är den som ringer också ansvarig för deltagande i kontrollprocessen när en spelare meddelar att han eller hon har vunnit en bingo. Detta vanligtvis sker genom att ha en officiell okulärbesiktiga kort som används av spelare, och ropar siffrorna som deltar i bingo, som officiell ropar ut nummer, kontrollerar bingo ringer att dessa nummer i själva verket kallades under spelet.

Det är inte ovanligt för en bingo ringer också har ett ansvar för att dela ut priser till vinnaren i varje bingospel. I situationer där två spelare tillkännage en bingo samtidigt, är den som ringer oftast individen som måste göra en bestämning av hur man ska gå. Förutsatt att båda parter har ett legitimt bingo, kan den som ringer bestämma att dela priset mellan två spelare, eller tillämpa några regler eller förordningar som är inneboende i den operativa förfaranden bingo salongen. Den bingo som ringer måste visa en anda av opartiskhet under denna process, samtidigt som den är fast men respektfullt med alla inblandade parter.

Många bingo salonger väljer att behålla tjänster av heltid ringer. Det finns situationer när ett sällskapsspel kan välja att också använda deltid uppringare som kan fungera på ett behov när det behövs. Det finns också personer som arbetar som frilans och telefonnummer, ofta tillhandahåller sina tjänster till evenemang där bingospel spelas som en pengainsamling strategi, eller för privata fester arrangerade av bingo aficionados. Även om inte anses vara det mest lönsamma delarna av karriärmöjligheter, arbetar som ett bingo som ringer kan vara perfekt för en student som behöver att komma runt en klass schema, eller en pensionär som vill arbeta ett begränsat antal timmar per vecka.

Under de senaste åren, programvara som skapats som online bingo uppringare har utvecklats. Dessa elektroniska bingo ringer vanligtvis används med Internet spelsajter, eller som en del av spelmjukvara för hemmabruk. Det finns också några traditionella bingo salonger som använder sig av den uppringande programvara, men de flesta föredrar fortfarande den personliga touch som ges av ett levande samtal.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.