Vad är kock Matlagning skolan?

Chef matlagning skolan är en institution som är bemannad av elever som vill lära sig att laga mat. Ett matlagning program på en sådan skola heter en måltidskunskap programmet. Detta är ett populärt yrkesval eftersom mat är en så stor del av kulturen i en stad, stat eller land. Kändis kockar som har sina egna tv-program om mat nätverk och som piska upp måltider och desserter för en publik är också en drivande kraft bakom populariteten hos kocken matlagning skolan. Kulinarisk matlagning skolan löften eleverna möjlighet att arbeta sig upp i köket, från att lära sig vardagliga köksmaskiner hur man pryda en fin måltid.

professionell matlagning skolan kan också hjälpa eleverna bestämma vilken typ av chef som de skulle vilja vara, och utbildning för varje typ finns i kock matlagning skolan. kom kockar arbeta som assistenter till kockar som lagar mat och tallrikar i köket. Kockar börjar ofta i detta läge att lära sig konster och knep i som arbetar inom restaurangbranschen. Konditorer arbeta med bakverk, och dessa typer av kockar måste ha en uppskattning för det estetiska utseendet hos livsmedel, eftersom de ofta till uppgift att förbereda stora mängder bakelser eller andra sötsaker för tycke händelser. En saucier är en kock som är skicklig i de fem största såser som används i matlagning, som omfattar espagnole, veloute, béchamel, och hollandaise .

sous chef är den viktigaste köksmästarens högra man eller kvinna. Han eller hon huvudsakligen driver köket medan kocken är upptagen matlagning, och uppgifter för sous chef för bland annat planering menyer, hålla reda på varor och ingredienser och förbereda specialvaror. Köksmästaren är den som gör majoriteten av matlagning, och han eller hon övervakar verksamheten i alla andra kockar. Garde manager är en specialiserad matpresentationen kock som har lärt sig i kock matlagning skolan hur man dekorera plattorna verkar mest tilltalande. Personlig kock arbetar med enskilda familjer istället för på restauranger för att hjälpa en familj upprätthålla en kost som passar dem bäst, och han eller hon kan göra inköp av livsmedel och laga mat i familjens hem.

Det är denna typ av kockar som har utbildats för kock matlagning skolan. De flesta matlagning skolprogram varar mellan två till fyra år, och de består av en blandning mellan klassrumsundervisning och praktisk erfarenhet. Kunskapslyftet erbjuder menyn planering, mätning grunderna, limning av delar, använda och vårda köksmaskiner, köpa in ingredienser i bulk, lagra mat, värmer upp mat, minimera avfall och följande säkerhetsföreskrifter. I köket kommer kulinariska studenter ges recept och måste på mat i en given tidsram. Chef studenter måste också lära sig om matförgiftning och alltid följa gällande sanering för att undvika dessa risker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.