Vad är en studiestödsnämnden rapport?

En studiestödsnämnden Report (SAR) är ett dokument som sammanfattar informationen i ett gratisprogram för federala studiestödsnämnden (FAFSA), ett statligt dokument som studenter i USA som vill ta emot finansiellt bistånd skall fylla ut. Många högskolor och universitet använder FAFSA som ett primärt ekonomiskt stöd ansökan, ibland begära kompletterande information från studenter. SAR är det dokument som kommer att skickas till ekonomiskt stöd kontor, och den används för att förbereda stödpaket.

Efter att eleverna fylla i en FAFSA, kommer de att skickas en kopia av studiestödsnämnden rapporten. Studenterna ansvarar för granskning av rapporten för att säkerställa att de är riktiga. Översyn rekommenderas, eftersom felaktigheter kan påverka ekonomiskt stöd berättigande.

Den största delen av rapporten består av en sammanfattning av de uppgifter som lämnats av den studerande, från elevens namn och adress till information om inkomster. Det är vanligt att studenter att göra små misstag när du fyller i formuläret, som att lägga till en nolla där man inte ska vara, eller av misstag införlivar en adress, vilket gör översyn av den information kritiska. Om det finns fel skall den studerande måste lämna in ett ändrat FAFSA, och det kan vara en bra idé att anmäla det ekonomiska stödet kontoret så att de är medvetna om problemet.

Det finns några andra uppgifter om studiestödsnämnden rapport att mycket kan användbara. De förväntade Familj bidrag (EFK) visar hur mycket regeringen anser att elevens familj har råd att bidra till utbildningskostnaderna. Lånet sammanfattning finns en förteckning över utestående studielån i elevens namn, och det kan kontrolleras för att bekräfta att uppgifterna är korrekta. Dokumentet kan också ha ett omnämnande om att den studerande har valts ut för kontroll, vilket innebär att han eller hon behöver för att lämna in handlingar som kopior av skattedeklarationer.

Data Release Nummer (DRN) ett fyrsiffrigt nummer på studiestödsnämnden rapporten är det viktigt att notera. Detta nummer kan användas när en student samtal att göra förändringar eller att få FAFSA skickats till ytterligare skolor. Att känna till DRN kan göra det lättare att lämna in rättelser och uppdateringar.

För studenter som fyller i en online FAFSA den studiestödsnämnden rapporten kommer att vara tillgängliga online, och ändringar kan lämnas in via Internet som väl. Detta alternativ är mycket snabbare än att lämna in ett papper, och det kan se till att alla på en elevs material inte av det ekonomiska stödet tidsfristen. Eftersom ekonomiskt stöd beviljas på ett första kvarn basis, bör eleverna ta varje fördel att komma i före andra sökande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.