Vad är en kandidatexamen?

En kandidatexamen är en grundutbildning akademisk examen. Namnet kandidat gavs till den grad på grund av det engelska ordet kandidat , vilket betyder "ung lärling. "

En kandidatexamen är den första graden en Eleven kan få i sin akademiska karriär, med undantag för intresseföretagets . Kandidatexamen ibland tilldelas efter att ha tagit ett intresseföretags grad, men det är ofta det första grad som är intjänade. Huruvida ett intresseföretags grad kan tjänas först beror på området för studien. En mästarens är i allmänhet den grad som kan tjänas efter en kandidatexamen, som sedan kan följas av en doktorsexamen .

kandidatexamen är också känd som en studentexamen i många länder. Ordet studentexamen är en förvrängd version av det tyska ordet bakkalaureus . Kandidatexamen delades ut första gången i Tyskland, men senare avskaffades. Graden återuppstått i 1820, men som en del av en förändring i högskolesystemet.

Genom åren har kandidatexamen tagits upp av många namn, särskilt i Tyskland, där det kallades en gång magistern grad, vilket var en fem-års studie kurs. Det kallades då diplom , men termen kandidatexamen var åter officiellt 1998.

kandidatexamen kallas också under olika namn i olika länder . I Japan, till exempel, är det kandidatexamen program sex års studier kallad gakushi . Den Oberoende staters samvälde i hur hög grad som bakalavr . Oberoende av landet, är kandidatexamen vanligtvis tilldelas en student efter att ha avslutat fyra eller fem års skolgång vid en högskola eller universitet.

Det finns flera typer av kandidatexamen. Hittills har de Bachelor of Arts (BA) och Bachelor of Science (BS) grader är de vanligast tilldelats. Alla dessa utbildningar kräver i allmänhet avslutats cirka 180 krediter i områden för specialiserad studie. Den kandidatexamen syftar främst till dem som vill filial ut i den vetenskapliga världen, medan fil kand-examen ges till dem som avslutar kurser inom humaniora och konst. Några andra populära kandidatexamen omfattar Bachelor of Applied Science utsträckning Civilekonom utsträckning Bachelor of Business grad, Bachelor of Fine Arts grad, och Bachelor of Medicine examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.