Vad är en första hjälpen Refresher?

Oavsett om det på arbetsplatsen ansvar eller för personlig träning, många väljer att bli certifierade i första hjälpen utbildning. Sådan utbildning förbereder någon för första hjälpen nödsituationer allt från mindre till allvarlig, och omfattar grundläggande första hjälpen tekniker såsom behandla mindre sår, bryter ben, förgiftningar och andra diverse första tekniker stöd. En person kommer att ta en första förrätt hjälpen-utbildning, och sedan efter en viss tid-vanligtvis antingen varje eller vartannat år-vara tvungna att ta en första kurs stöd repetitionskurser för att hålla hans eller hennes utbildning ström.

första hjälpen repetitionskurs ger en deltagare uppdaterad information om första hjälpen tekniker som kan ha ändrats sedan hans eller hennes grundutbildning. Framsteg inom medicin och första tekniker stöd hända på ett tämligen regelbundet, så det blir nödvändigt att få dessa nya uppgifter att se till att deltagaren vet den bästa och mest effektiva första hjälpen tekniker. En första hjälpen repetitionskurs i allmänhet täcka eventuella stora framsteg i första hjälpen tekniker som hänt det senaste året eller två.

En första hjälpen repetitionskurs är också värdefull för att säkra deltagare minns korrekt och aktuell första hjälpen tekniker. Eftersom många människor får utbildning i första hjälpen som en försiktighetsåtgärd, kan de inte använda de tekniker som de lär sig på en regelbunden basis. Därför kan det bli lätt att glömma sådana viktiga tekniker. Den första hjälpen repetitionskurs är speciellt utformad för att hålla teknik färskt i medvetandet hos deltagarna och för att förstärka vikten av att känna till rätt teknik och information.

Första hjälpen repetitionskurser ofta lärs ut i samband med hjärt-och lungräddning utbildning eller repetitionskurser, som är separata certifieringar från utbildning i första hjälpen. HLR utbildning kräver en särskild undervisning session och repetitionskurs på grund av komplexiteten i den teknik och intensiteten i träningen. Deltagarna kommer att lära sig korrekt HLR teknik och praxis när det gäller utbildning nappar, vilket kan ta en avsevärd tid och studier. En CPR kurs kan ta åtta timmar eller mer i klassrummet tid att slutföra, så första hjälpen kurser och kurser CPR är ofta undervisas tillsammans under loppet av en eller flera dagar.

Läkare måste ta regelbundna första kurserna stöd repetitionskurser för att hålla aktuella i deras bransch. Emergency Medical Technicians eller EMTs och sjukvårdare ta första kurserna stöd repetitionskurser regelbundet förutom sitt kontinuerliga utbildning och uppdatering. Många utomhus yrkesverksamma, som bergsguider, bergsklättring guider, flod guidning mm måste ta första kurserna stöd fortbildning för att förbereda sig för de möjligheter som skadar sig själva eller andra i back country.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.