Vad är en brottsplats Tech?

En tekniker brottsplatsen, också vanligen kallad en brottsplats utredare, är en brottsbekämpande professionella som arbetar för att identifiera, avslöja och dokumentera eventuella bevis som hittades på en brottsplats. Han eller hon tar fotografier, samlar fysiska bevis som kroppsvätskor, blod eller prover hår och damm för fingeravtryck. En brottsplats tech kan också intervjua vittnen eller vittna i domstol.

En brottsplats tech uppgift vanligtvis att kräva honom eller henne att gå till många olika platser på en viss dag. Även om han eller hon oftast anställd av en brottsbekämpande myndigheterna kommer att arbeta kräva att han eller henne att gå till olika platser brottsplats, allt från inbrott till mord scener. Del av arbetet kommer också att kräva en brottsplats tech att tillbringa tid i ett brott laboratorium för att analysera bevismaterial, fotografi Development Labs, och sammanträdesrum lämna vittnesmål.

Fotografering färdigheter som krävs för de flesta arbetstillfällena brottsplats eftersom en stor del av bevisningen insamling är att fotografera en brottsplats. En brottsplats tech kommer också att få kunskap om hur man systematiskt samla in bevis på ett korrekt sätt, för att inte skada sin integritet genom att förstöra några DNA-spår. Han eller hon kommer också att hitta, bevara och fingeravtryck dechiffrera eller fotavtryck för detektiver och kriminaltekniker att använda i brottmål. Administrativa aspekterna av bevishantering också utföras av en brottsplats tech, till exempel sammanställning av information i skriftliga rapporter som skall användas i rättegång.

Det finns flera varierande jobb tull för en brottsplats tech. Exempelvis måste en brottsplats tekniker kunna tillgodogöras jourtjänstgöring när ett brott händer, även mitt i natten. Han eller hon behöver normalt skrift, samt kunskap om god vetenskaplig metodik att samla in bevis. Brottsplatser kan vara fruktansvärda i naturen, så Techs ska vara bekväm i obehagliga förhållanden. Han eller hon kommer också normalt vara skyldig att ha fysisk kondition, står för lång tid, arbete i obekväma eller farliga platser brottsplatsen, och att kunna göra tunga lyft för att leta efter och samla bevis.

utbildningskraven för tekniker brottsplatsen kan variera beroende på den specifika brottsbekämpande organ. I allmänhet är två år av college kurser i fotografi, skriva och vetenskaper, som kemi och biologi, för att tjäna en Criminal Scene Tekniker certifikat. On-utbildning på arbetsplatsen är ofta viktigare för en brottsplats tekniker än formell utbildning. En brottsplats tekniker kommer att följa en erfaren officer praktisk utbildning som lär honom eller henne i första hand kunskap på brottsplatser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.