Vad är en Associate Degree?

Ett intresseföretag grad är normalt en tvåårig examen utfärdas av community college, skolor karriär, högskolor och universitet. En person som tjänar ett intresseföretag grad har vanligtvis tjänat cirka 60 college högskolepoäng, motsvarande två års kurser. För att tjäna ett intresseföretag grad, måste studenterna fylla allmän utbildning, kurser kärna krävs för college major och valbara kurser.

Efter att tjäna en intresseföretagets examen från ett ackrediterat skolan har examen möjlighet att överföra krediter till en kandidatexamen program. Den primära typer av intresseföretag grader är Associate of Arts, Associate of Applied Science, och Associate of Science. Associate's grader kan intjänas i näringslivet, informationsteknik, hälsovård, småbarnsfostran, teknik och andra områden karriär.

Människor som väljer att tjäna en tvåårig examen gör det av olika skäl. Till exempel studenter som inte vill gå en fyra-årig kandidatexamen ofta väljer att tjäna en associera-examen, eftersom programmet längd är kortare än en traditionell bachelor-program. De som vill spara pengar genom att besöka en junior eller community college för de första två åren av sin postgymnasial karriär kommer också välja att tjäna ett intresseföretag grad innan de flyttar till ett dyrare fyraårigt college. Studenter som behöver stärka sina betyg innan de ansöker till ett fyraårigt universitet kan också välja att arbeta mot ett intresseföretag grad.

Tjänar en intresseföretagets grad är ett billigt sätt för studenter att få en högre utbildning utan ackumulerar en stor mängd av skulderna. Det är också möjligt att hitta ett högt betalda jobb inom särskilda karriär fält om en examen har tjänat en tvåårig examen. En annan fördel med intresseföretagets examen är det faktum att de flesta städer har ackrediterade community college och skolor karriär som kan ge elever med denna typ av kortsiktiga eftergymnasial utbildning.

Vissa människor kan känna att de inte har tid att driva en tvåårig examen. Men om de har tillgång till Internet kan de tjäna en examen bekvämt från sitt eget hem. Många skolor erbjuder distansundervisning program med hjälp av ett online-format. Blivande studenter kan anmäla dig till kurser genom ett ackrediterat online college och arbeta för en tvåårig examen utan att behöva tänka länge pendlar efter jobbet. Oavsett vilken typ av skola eleven väljer att delta är det viktigt att kontrollera att skolan är ett ackrediterat, legitim skolan så att den studerande får en kvalitativ utbildning som kommer att fånga uppmärksamheten hos rekryterarna söker nya medarbetare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.