Vad är bartending skolor?

bartending skolor är institutioner som utbildar personer som är intresserade av att bli en bartender, som också kallas en barkeep. En roll som bartender är att tjäna drycker bakom en bar, som kan finnas i en krog, en bar, en pub, en nattklubb, ett kasino, en restaurang eller annan inrättning som serverar alkoholhaltiga drycker. Dessa drycker kan omfatta cocktails, vin och öl. Bartending skolor lära eleverna hur riktigt att göra en mängd blandade alkoholhaltiga drycker. Dessutom bartending skolor lär sina elever hur du tjänar och vård för drycker i syfte att upprätthålla högsta kvalitet och smak.

Eftersom bartenders kan anmodas att tjäna drycker i en mängd olika inställningar, bartending skolor undervisar också sina elever hur man ska bete sig och interagera med sina kunder inom dessa olika inställningar. På många bartending skolor, studenter har möjlighet att besöka några av dessa inställningar och tjäna drycker inom dem. Denna praktiska erfarenhet är avsedd att hjälpa bättre förbereda dem för arbetsmarknaden när de fullföljt sin utbildning på skolan.

Ofta

är bartendrar förväntas också upprätthålla glas och garnishes användas för att betjäna drycker. Därför bartending skolor också ge träning i att behålla dessa produkter på ett snabbt och effektivt sätt. Eftersom en bartender kan också arbeta i en anläggning som serverar mat, bartending skolor i allmänhet berör grunderna i food service och hantering kundbetalningar också.

bartending skolor ligger i de flesta större städer. För dem som inte bor i närheten av etablerade bartending skolor, vissa kurser är tillgängliga nätet och i andra distansundervisning metoder. Till exempel kan bartending skolor skicka videofilmade inspelningar av deras klassrum lärdomar till dem som tar kursen hemifrån, eller för informationen och kurser kan vara tillgängliga helt över Internet. Eftersom distansutbildning bartending skolor inte kan tillhandahålla praktisk erfarenhet från tegel och murbruk institutioner, vissa bartending skolor samarbetar med anläggningar i närheten av elevens hem för att ge honom eller henne med samma erfarenhet. I andra fall kan det vara upp till studenten att inrätta denna typ av lösning utan hjälp av skolan.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.