Vad är Rolling Antagningsnämnd?

Många college antagningen program är strikt reglerad av datum. Människor har bestämda tider som dessa skall gälla för högskolan. Den INTAGNINGSNÄMND vanligtvis inte kommer att granska ansökningarna före början av denna tid, och de kommer sällan titta på dem efter sista dag för ansökan syften. För studenter som söker till college kan detta vara betungande, eftersom de skolor som har dessa program har oftast liknande tidsfrister, och det kan ta arbete för att slutföra alla program i en viss tid. I kontrast till detta är rullande tillträde, som inte har några fastställda tidsfristerna, så att eleverna kan söka tidigt eller sent, och kommer ofta tiger emot ansökningar tills de har fyllt alla platser för inkommande studenter.

Det finns ett antal av skolor som använder rullande antagning. Det är ett populärt upptagande metod i flera statliga universitet. De kan eller inte kan ha "slut" tidsfrister, där ansökningar måste vara böjda in genom en viss punkt, och de anser att vissa program efter deadline också. Den viktigaste fördelen är att de ofta inte har "start" deadlines. Detta innebär att studenter kan vända sig i sin ansökan mycket tidigare för att se om de kommer att accepteras i en viss skola. Detta kan bidra till att lugna nerverna frazzled om att få in i skolor eller hjälpa fatta beslut om annan skola applikationer.

Till skillnad från den tidsfrist antagning strategi, är program i rullande antagningen program granskas på en ganska konstant nivå. Detta innebär oftast människor kommer att höra inom fyra till åtta veckor efter ansökan. Detta betyder inte att de omedelbart skall underrätta kollegiet de kommer gå på det. Många skolor verkar genom sökande Datum Svara avtalet (CDRA). Detta ber eleverna att informera om de ska gå på ett visst datum, vanligen i början av maj.

CDRA är praktiskt eftersom eleverna kan ansöka tidigt att rullande antagning skolor och gäller för andra skolor som tar emot ansökningar från vissa tidsfrister eller inom vissa tidsperioder. Vanligtvis är de flesta studenter informeras om godkännande till de flesta högskolor de har tillämpats på före maj månad, så de kommer att få tid att bestämma vilken skola är bäst för dem. Om ingen högskola har uppmanat studerande att närvara, kan de leta efter skolor som fortfarande emot ansökningar via rullande antagning för att se om de får in en.

Det är oerhört viktigt att komma ihåg att avsaknaden av tidsfristen innebär inte att studenterna har för alltid att vända på tillämpningar. De är bättre att göra dem i början, i själva verket tidigare är bättre. En ansökan period kan upphöra tidigare än väntat, om alla platser är fyllda genom tidig tillämpningar. Vissa saker som studentbostäder, kunde gå till första sökande och inte vara tillgänglig för senare sökande.

Ansökningar om finansiellt stöd är inte rullande program för att få mest hjälp. Många bidrag, statligt stöd och stipendier ansökningar måste vara i ett visst datum, vanligtvis i slutet av februari. Kontrollera med skolans ekonomiska stöd avdelning om dessa datum, eftersom de ofta oflexibel. Vissa typer av stöd som studielån kan sökas när som helst på året, men bidrag och andra statliga stöd oftast bara går till personer som har ansökt i tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.