Ska jag Komplett Online College program?

Det finns skäl att ansöka om college online, samt skäl för att inte ansöka online. Om du söker ett stort antal högskolor, fyller i online college program kan vara ett bra sätt att spara tid. De flesta experter avråder från tillämpning till dussintals högskolor, utan snarare som gäller för de få som du verkligen vill gå.

I allmänhet, om kollegiet som du söker erbjuder en online-ansökan, är det troligen säkert att göra det. Söka på nätet, dock tar upp vanliga online college ansökningar, av vilka många accepteras av högskolor i stället för de personliga ansökan. Denna process gör att du kan fylla i bara en ansökan och lämna den till många olika högskolor, vilket sparar tid. Dessa standard online college tillämpningsprogram i allmänhet accepteras och behandlas på samma sätt som om en unik ansökan ifylld, men inte alltid.

Ibland ett bra sätt att göra sig stå ut i ansökningsprocessen är att antingen Fyll i universitetets särskilda ansökan online, eller att fylla i och faktiskt post i college ansökan. Detta gäller särskilt om du är med någon form av portfolio eller konstnärligt verk. Kom ihåg att om du ansöker om godkännande i en konkurrenskraftig högskola, vill du göra din ansökan så minnesvärd och professionellt som möjligt.

Att fylla i online-college ansökningar brukar inte spara några pengar. Varje skola som du tillämpar vanligtvis behöva betala en ansökningsavgift, som kan variera från $ 50 amerikanska dollar (USD) upp till $ 200 USD. Dessa avgifter får frångås av olika skäl, men att fylla i en ansökan online är vanligtvis inte en av dem. Förutom ansökningsavgiften, vara säker på att när du fyller i online-college program du inkluderar alla nödvändiga uppgifter som begärts.

Även om en standard online ansökan inte innehåller något extra, till exempel rekommendationsbrev, en uppsats eller en intervju bör du ändå kontrollera med antagning institutionen vid ett universitet för att se vad som krävs. Om ett universitet tycker om att se rekommendationsbrev, eller föredrar att möta presumtiva studenter för en intervju, ska du göra dessa saker även om det gör ansökningsprocessen mindre bekväm. Ta del av ansökan tidsfristerna samt-att du ansöker online ändrar inte den sista ansökningsdagen. Ansöker online till college kan vara en tid sparare, men tänk på att du fortfarande vara så noggrann och så komplett som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.