Om Doktorandsektionen få visitkort?

Som doktorand har du stött på säkert tillfällen då någon ville ha din adress och telefonnummer, eller kanske en länk till din senaste papper. Har inte du önskar att du hade ett bekvämt sätt att passera längs denna information utan att fumla för en penna och en papperslapp? Visitkort kan ge lösningen.

Även om du vanligtvis tänker på etablerade proffs som behöver visitkort, människor från alla samhällsskikt kan dra nytta av ett kort som listar deras viktiga information. Du behöver inte ett företagsnamn eller imponerande titel, helt enkelt lista dina kontaktuppgifter, webbplats och några ord om din forskning, specialitet eller färdigheter. Visitkort kan låna ut en aura av professionalism till nästa möte och bara göra det lättare att passera längs denna information.

Visitkort är användbara i alla nätverk som möjligt. Även doktorander ofta fastnar i forskning och arbete med detta bör du alltid hålla dina framtida mål i åtanke. De kontakter du gör under dina studier kan bidra till att hitta ett jobb eller forskartjänst efter examen. Oavsett om du deltar i en konferens eller besöka din skola karriär rättvis, hålla ditt namn i nya bekantskaper medvetande genom att ge dem ett visitkort.

En sak som kan hålla doktorander tillbaka från att få visitkort är de potentiella kostnaderna. Men de kan vara billig om du får en grundläggande stil och leta efter det bästa priset. I själva verket kan du skapa med dem själv på din hemdator, och de kommer att kosta ännu mindre.

Doktorander kan också känna sig själv medveten om att skapa visitkort. Du är "bara" en student, så varför ska du ha dem? Om du har förtroende för dig själv och inse att det är ett bekvämt sätt att bilda nätverk och dela kontaktinformation, du behöver aldrig känna sig konstig om att lämna någon ditt visitkort.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.