Hur väljer jag det bästa onkologi universitet?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer den bästa onkologi universitet: forskarutbildning, antagning krav, ackreditering, och fakulteter. En onkologisk universitet är vanligtvis organiseras inom medicinska fakulteten. Onkologi är läran om cancer. Det finns flera lager av komplexitet kring cancer. Även om vissa utlösande faktorer har identifierats, finns det fortfarande en hel del som är okänt om vad som orsakar cancer, som är mottagliga, och den långsiktiga prognosen för patienter med cancer.

besluta om det bästa onkologi universitetet är en svår process, eftersom detta är ett specialiserat program, endast tillgängligt via Medical School. Titta på speciellt område för de olika skolorna. Vissa skolor erbjuder två strömmar: kliniska eller praktiska. Kliniska onkologer är forskning fokuserad och praktisk onkologer är patient centrerad. Fundera över var dina intressen och färdigheter ljuga, och val av fokusområde som passar dina behov bäst.

För att uppfylla kraven för införsel till en onkologisk universitet, en kombination av höga betyg i en grundexamen och utmärkta studieresultat på vårdlinje krävs. Onkologi är en specialist program som är klar förutom den vanliga läkaren utbildningsprogrammet. Skolor som erbjuder en onkologisk program har investerat betydande resurser och medel till skapa anläggningar onkologi forskning.

Om du tittar på de bästa onkologi universitet i landet eller staten, endast studenter med de allra bästa kombinationen av märken och rekommendationsbrev erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder program du är intresseradDet finns inte mycket värde i att den värsta studenten i den bästa skolan. Leta efter en institution som kommer att utmana dig, men även att låta dig uppleva framgång.

När du letar efter en onkologisk universitet, kontrollera ackrediteringsstatus av skolan. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner, vilket är mycket viktigt på grund av det ringa antalet skolor med detta program. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

De flesta onkologi universitet ger biografier av deras lärare eller kursansvariga på deras hemsida. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Ta en närmare titt på det senaste publikationer från olika skolor. Bestäm det primära forskningsområdet för instruktörer och tänka på vilken skola kan erbjuda bästa passform för dig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.