Hur väljer jag det bästa biokemi klass?

biokemi kan vara en av de viktigaste klasserna ett kemi student kan ta. Anses vara en hög kurs nivå kemi i de flesta grundutbildningsprogram, visar det att en elev både kan tillämpa de regler som lärt sig i tidigare kemi klasser och även utöka sina kunskaper för att reflektera ny information. På grund av detta måste eleverna tänka efter och välja den bästa möjliga biokemi kurs som återspeglar deras mål och förmågor.

För det första bör en student förstå tydligt skälet han vill ta en biokemi klass. Om den klass som krävs för examen de söker, då de grundläggande parametrarna om vilken klass de ska ta redan har fastställts för dem. Om klassen inte en grad krav, då studenten kan välja att ta en lättare att passera men mindre djupgående version, till exempel en "ämnen i biokemi" kurs i stället för en hel biokemi kurs. Om klassen är bara på kul, så han kanske vill att man bara försöker ta en gratis version av ett biokemi klass, till exempel efter en aktuella klassen är online kursplan och online video föreläsningar.

Om studenten behöver biokemi klassen för sin examen, bör han nog kursen på sin nuvarande högskola. Med kursen från sitt hemuniversitet kommer att hindra de flesta överlåtelse problem, vilket innebär att kursen kommer att räknas med i önskad grad. Studenten ska fråga runt och försöka hitta vilken professor bäst passar hans personliga preferenser: frågor som vilken typ av kurva gör professor betyg på och om professor ger video föreläsningar och anteckningar på nätet är alla frågor som bör ställas. Webbplatser denna skattesats professorer ännu har fastställts, och eleverna bör överväga att kolla in deras framtida lärare innan anmäler sig i en klass.

Den studerande skall också överväga vilka alternativ de vill ta med klassen. I vissa program, med en biokemi labb är valfri. Om studenten inte tycker särskilt mycket om biokemi, då de sannolikt inte bör vidta ytterligare kurser i samband med labbet, och om, men de tänker införa en magisterexamen i biokemi, med labbet öppnar upp ytterligare möjligheter i framtiden. Sektioner som har veckorapport sessioner kan också vara ett alternativ och bör eftersträvas om ömsesidig utvärdering har visat bra för eleven i det förflutna.

Biokemi klasser kan vara fristående kurser eller del av en sekvens. Vissa högskolor har generella biokemi kurser som erbjuder en kvarts eller ett halvår långa översikt av biokemi. Dessa klasser är oftast utformade för kemi stora företagen som inte har för avsikt att driva ett biokemi magisterexamen i framtiden. Vissa högskolor har också en årslång serie av biokemiska kurser för dem som vill komma in i området. En student bör välja den biokemi kurs som uppfyller deras grad krav-om båda gör ska studenten välja den kurs som skulle vara bäst för den studerandes framtida karriär.

En student kan behöva ta ett biokemi klass vid ett universitet utöver en han avser att ta examen. Om så är fallet, bör han rådfråga en akademisk rådgivare ta reda på vilka biokemiska kursen är mest sannolikt att överföra. Kursen som skall vidtas bör nog ha samma eller flera kreditinstitut timmar. Det är också oftast en god idé att gå kursen från en högskola som har ett American Chemical Society (ACS)-godkänd kandidatexamen program.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.