Hur väljer jag det bästa Sjukvårdare klasserna?

Det finns fyra saker att tänka på när de söker den bästa ambulanssjukvårdaren klasser: certifiering, liten klass storlek, kvalificerade instruktörer och skyltdockor simulering. En ambulans är en akut medicinsk tekniker med ytterligare utbildning i avancerad nödsituation tekniker. Sjukvårdare klasser finns från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Det finns särskilda hälsokrav för att bli en sjukvårdare på grund av den höga interaktion med patienterna.

Den viktigaste faktorn för att söka i ambulans klasser är namnet på den attesterande myndigheten. Denna information skall vara tydligt angivet i all reklam och kursmaterial. En mycket specifik kursplaner och material ges av dessa organ, och det är viktigt att se till att programmet uppfyller detta kriterium.

Sjukvårdare klasser kombinera teori och praktisk tillämpning. Det lägre antalet studenter i klassen, desto mer individuell uppmärksamhet instruktören kan ge till varje elev. Det är viktigt att ta tag i teorin och det faktiska tekniker från sjukvårdare klasser livräddande teknik måste vara över-lärt oss genom upprepning.

Alla CPR klass instruktörer måste ha behörighet att undervisa i dessa kurser. Särskild utbildning och certifiering av Röda Korset, Röda Halvmånen eller St John's Ambulans Society krävs. Den utbildning och examination Processen är ganska intensiv, eftersom dessa instruktörer är ansvariga för utbildning till allmänheten om hjärt-lungräddning och första hjälpen. Kontrollera certifiering av instruktören att se till att den är aktuell och från ett erkänt organ.

kunskaper som lärs ut i ambulans klasser skall lämnas av kvalificerade instruktörer. Detta innefattar läkare akuten, sjuksköterskor och instruktörer CPR. De flesta skolor ger en kort biografi över sin lärare i marknadsföringsmaterial för klasserna. Ta dig tid att undersöka informationen. Den ger dig en bättre uppfattning om de särskilda kvalifikationer för instruktörer och deras expertområden.

mänskliga skyltdockor är plast som används dockor för att simulera en person med ett brett utbud av skador. Den bästa sjukvårdare program använder dessa artificiella verktyg för att utvärdera dina kunskaper. Dator sensorer är inbyggda i huvud, hals och övre delen av bålen. De har också skyltdockor med uppblåsbara lungorna och en sensor för att mäta bröstkompressioner. De skyltdockor används för att utöva CPR teknik och ge återkoppling.

Dessa skyltdockor och andra datorsimuleringar eller modeller borrar katastrof är ytterst värdefulla som ett pedagogiskt verktyg. Först när uppvisats i en nödsituation kan kandidaterna utvärdera verkligen deras färdigheter att klara. Många skolor använder en modell katastrof som den examen för avancerade sjukvårdare klasser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.