Hur väljer jag det bästa Rabatt läroböcker?

att hjälpa till med kostnaderna för skolböcker, många studenter vänder sig till rabatt läroböcker för att göra den ekonomiska bördan lättare att bära. Rabatterade böcker finns i en mängd olika sätt, både online och på skolans campus. Du bör börja med att kontrollera med skolans bokhandel för att diskutera betalningsalternativ, och ta reda på var andra elever kan erbjuda läroböcker till nedsatt pris. Nätbutiker och swappar kan också erbjuda en väg att få rabatt läroböcker.

Börja med att besöka din skola bokhandel diskutera betalningsalternativ eller tillgängligheten av rabatterade läroböcker som du kan köpa. Detta alternativ är inte alltid tillgänglig, kan vissa skolor vara villiga att samarbeta med studenter om betalning av böcker och andra förnödenheter. Även om du inte kan få dina böcker till lägre priser, kanske du kan förhandla fram en avbetalningsplan som fungerar för dig och din budget.

Om ingen avgift alternativ finns, nästa ställe att leta är med nuvarande eller före detta studenter som får sälja begagnade böcker. Böcker som redan har använts är i allmänhet billigare än helt nya poster, och kan ofta genom hittas genom att kontrollera med skolledningen anslagstavlor eller genom att titta genom ett antikvariat nära campus. Dessa böcker tenderar att bli köpta snabbt, så det är bäst att titta tidigt.

I vissa fall kanske du kan hitta rabatt läroböcker genom att söka på nätet på olika butiker som erbjuder läroböcker från hela landet. Dessa kan användas, men i stället för att begränsas till ditt närområde, kan du dra nytta av begagnade böcker från olika platser. Urvalet är ofta mycket större än lokala bokhandlar, så du kan få bättre översikt hitta den exakta boken du behöver.

Tänk på att ibland boken kraven förändras från en period till period. För att du köper rätt böcker för dina kurser, se till att upplagan av populära läroböcker inte har ändrats eller uppgraderas under sommaren. Kontrollera alla författare, siffror upplagan, titlar och förlag när de väljer böcker rabatt tex. Du bör också tänka på att vissa böcker kan komma med cd-skivor eller programvara som kan kräva ett prefix för användning. Dessa koder kan ofta endast används en gång, därför gör en begagnad version värdelös.

Du bör också överväga villkoret varje bok är på innan köp, eftersom ibland ett mycket använt bok inte kan motivera prisskillnaden i jämförelse med att köpa nya. Tänk på att ekonomiskt stöd kan hjälpa till med kostnaderna för läroböcker när du köper nya objekt. Detta kan bidra till att hålla den ur fickan kostnaden för nya böcker låg.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.