Hur väljer jag det bästa Komplett Curriculum?

Välja det bästa hela läroplanen kan vara en svår och skrämmande uppgift. Detta kan gälla särskilt för första gången homeschoolers eftersom det finns så många typer av kurser finns. Även om det finns ingen "en storlek passar alla" läroplanen är det viktigt att välja en som passar både ditt barns individuella inlärningsmetod och engagerar hans eller hennes intresse. Det bör också ge en väl avrundad utbildning.

Det finns flera alternativ att överväga när man väljer en komplett läroplan. Utöver vad som erbjuds, hjälper det att veta i förväg vad du vill lära och hur du vill lära ut det. Du bör också räkna ut hur bäst ditt barn lär sig, som att använda traditionella metoder, online eller med praktiska aktiviteter ihåg att även om en särskild läroplan arbetar för ett barn, kan det inte nödvändigtvis arbetar för en annan.

Dessutom rekommenderar att du bedöma varje barns matematik och läsförståelse för att finna en lämplig läroplan. I vissa fall kan det vara nödvändigt att mixa och matcha olika lektioner för att tillgodose individuella behov av barnet. Bestäm en budget och leta komplett läroplan resurser för att uppfylla de angivna kriterierna.

Många familjer väljer att köpa en komplett läroplan från homeschool leverans bolag eller liknande leverantörer. Dessa läroplanen paket har fördelen att preplanned lektioner under hela året och är oftast mål på en viss klass nivå. Allt material ingår i allmänhet, såsom lärare guider, böcker, arbetsböcker, lakan studie, tester och kompletterande material att läsa. Dessutom kan det finnas verksamheter, video och online-resurser.

Även om dessa komplett läroplan paket gör Hemundervisning enklare eftersom de är användarvänliga, välstrukturerad och träffa statliga riktlinjer, de är också ganska dyrt. Faktum är att beroende på vilken typ som krävs av läroplanen och antalet barn, kan dessa paket kosta så mycket som $ 1. 000 dollar (USD) eller mer per barn varje år. Det är där både forskning och budgetering lönar sig.

En annan nackdel är bristen på flexibilitet. Föräldrar och studenter har mycket utrymme för fantasi eller arbeta kring specifika lärstilar. Av denna anledning, en del människor väljer faktiskt att skapa sina egna komplett läroplan. De får använda kursplaner från olika leverantörer och från fria och låga resurser. Detta gör att förmågan att undervisa enligt ditt barns inlärning stil med certifierade resurser med mer flexibilitet.

En komplett läroplan kan vara dyrt oavsett om det är köpt från en leverantör eller flera. Det är väl värt mödan att forska recensioner från andra homeschoolers. De inte bara ge en inblick i vissa kursplaner program utan kan dela idéer också. Dessutom kontroll med lokala grupper och organisationer eller mässor läroplanen då säljare kan finnas tillgänglig att svara på frågor eller ge läroplan prover.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.