Hur väljer jag det bästa Farmaceut College?

Det finns fyra punkter att beakta när man väljer det bästa apoteket college: antagningen krav, ackreditering, arbetsförmedling möjligheter, och fakulteter. Apotekare college är oftast en del av den farmaceutiska fakulteten eller kan organiseras som en fristående skola. Apotekare högskola erbjuder utbildning för att bli en licensierad farmaceut.

För att uppfylla kraven för införsel till apoteket college, en kombination av höga betyg på gymnasiet kurser och en mycket bra personlig intervju krävs. Kurserna som krävs för tillträde omfattar biologi, kemi, engelska, teknik och statistik. Noggrannhet, uppmärksamhet på detaljer, och mental fokusering skall alla kunna vara framgångsrika i apotekspersonal college.

Om du tittar på de bästa farmaceut college i landet eller staten, noterar att antagningen standarden är högre för att återspeglar den ökade efterfrågan. Endast studenter med de allra bästa kombinationen av märken och personlig intervju erbjuds antagning. Om du inte har de bästa varumärkena i din klass, tänk som gäller skolor som erbjuder program du är intresserad av eller kommer att hjälpa din karriär senare.

När du letar efter en farmaceut college, kontrollera ackrediteringen status. En ackrediterad skola har granskats av en oberoende tredje part. Kurser från ett ackrediterat skolan kan överföras till andra postgymnasiala institutioner. Detta är mycket viktigt, eftersom endast som avslutas vid en godkänd skola kommer att accepteras av en farmaceut koncessionsnämnden. Ackrediterade skolor har möjlighet att erbjuda elever tillgång till stöd regeringens program för studerande.

Skolor som har kopplingar till industrin och skapandet av program placeringen ger den bästa kombinationen av utbildning och erfarenhet. De bästa programmen har en rad placering inom olika områden och inställningar. Ju större erfarenhet, desto bättre kommer den att visas på ditt cv.

Fråga

för brev rekommendationer från varje placering. De anställda vid denna institution kan ha gått vidare till annan anställning när du söker arbete. Ett skriftligt brev kommer att ge framtida arbetsgivare en bättre förståelse av era erfarenheter i den miljön.

De flesta apotek högskolor ger biografier av deras lärare eller handledare på sina webbplatser. Den information som lämnas omfattar vanligtvis akademiska meriter, forskningsinriktning, publikationer, och alla priser de har mottagit. Titta på den typ av erfarenhet de har och de olika inställningarna.

Efter examen kan apotekare hitta arbetstillfällen i fasaden apotek, läkemedelsföretag, forskningslaboratorier och sjukhus. Kursen last i detta program är mycket tung, och det kräver en stor mängd detaljerad lärande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.