Hur väljer jag den bästa sommaren Curriculum?

Välja den bästa sommaren läroplanen är en liknande process för alla nivåer av student. Oavsett om en lärare är att välja en plan för sin förskola grupp, eller en vuxenstuderande är att välja sin plan för sommarkurser college, samma principer tillämpas. Sommar läroplanen bör inriktas på de mest effektiva användningen av tid, och innehålla praktisk roligt i planen.

Så gott som samtliga högskolor och universitet erbjuder en sommar läroplan. Sommar klasser erbjuder möjligheten för studenter att avsluta skolan tidigare än normalt fyra år långa programmet, fånga upp för dem som står bakom i sin plan, eller kan minska arbetsbördan under ordinarie läsår. Sommar kursplaner tenderar att vara intensiv och krävande, så att välja klasser där intensiva exponeringen kommer att tjäna särskilda långsiktiga utbildningsmål är den bästa idén.

Det finns några klasser som naturligtvis inte lämpar väl för långa dagliga timmar nödvändiga för sommaren läroplan. Kurser som i första hand föreläsning-baserade, som psykologi och historia, kan vara skrämmande och svårt att uppmärksamma när man står inför flera timmars raka föreläsa. På samma sätt kan en kurs som konst eller musik historia bli en utmaning. Långa timmar att lyssna på inspelningar och stirrar på bilder av konst kan bli långa dagar slummer i en föreläsningssal, särskilt under sommaren, när många traditionellt schema semester.

Valet av kurser beror till stor del på intresset av den studerande. För studenter som kan läsa snabbt medan spottar ur stora tidningarna i snabb tid, skrivning och engelska kurser som kan ge lite mer personlig uppmärksamhet än under skolåret. Kurser som erbjuder praktisk utbildning, särskilt sådana som kan hållas utomhus, är tilltalande under sommarmånaderna. Vetenskap klasser med laboratorier kan hålla händer och sinnen upptagen under långa timmar. Kurser som geologi och miljövetenskap kan även få eleverna utanför för att njuta av den varma friska luften. Intensiv främmande språk Fördjupningskurser är ett annat populärt alternativ under sommaren.

En lärare eller hem och skola förälder planera kurser för sommarläger och skolor ska använda några av dessa samma principer. Håll klasser roliga och interaktiva. Räkna inte med barn att sitta flera timmar i sträck mer än vad en vuxen skulle förväntas göra samma sak.

Sommaren är en tid för en paus från klassrummet normer. Snarare än att fokusera på föreläsningar eller kalkylblad, försök till centrum lärdomar kring aktiviteter som engagerar barnen och uppmuntra till diskussion och interaktion. Experiment, spel som innehåller struntsaker och matematik, konstprojekt som uppmuntrar till fritt tänkande bör inkluderas. Om möjligt, försök att ordna studiebesök som kan vara både utbildning och underhållning, liksom resor till akvarier, djurparker, museer, parker och gårdar. Om studieresor är inte ett alternativ, försök att ta in besökare som zoologer eller musiker som erbjuder möjlighet för okonventionella lärande. Titta även till lokala bibliotek för att läsa listor och särskilda program som körs under hela sommaren.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.