Hur väljer jag den bästa Data Mining?

bästa data mining kursen ingår utbildning i databas analys, översikt av de vanligaste programvaran business intelligence produkter och flera fallstudier. Data mining är en process som används för att identifiera mönster i data. Uppgiften i sig kan variera från kund transaktioner till resultaten av en vetenskaplig studie. Denna metod är vanligtvis används på mycket stora datamängder, och kräver ofta hjälp av särskilda datautvinning eller business intelligence programvara.

Ett data mining kurs är vanligen erbjuds via antingen en programvara leverantör eller en eftergymnasial institutet. Ta dig tid att läsa kursbeskrivningen med omsorg, för att säkerställa att den uppfyller alla dina behov. Om det finns några förutsättningar, se till att du har slutfört dessa kurser. De begrepp som krävs för att förstå data mining, risker och fördelar är ganska komplex. Kursen kommer att vara mer pedagogiska och roligare om du har den bakgrund som krävs.

Vid granskning av de olika uppgifter som alternativ mining naturligtvis ta reda på vad programpaketet kommer att användas i klassen. Denna typ av material är bäst absorberas genom fullbordandet av övningar och fall affärer. Lär dig namnet på den programvara som skall användas, och ta reda på om tillträde kommer att ges till elever efter timmar. Denna typ av programvara är avsedd för stora företag och organisationer och är prissatt som sådan. Fjärråtkomst kommer att ge studenterna att slutföra uppdrag och begrepp praxis utan att behöva vara i klassrummet. Ta reda på om det finns en resurs eller tillgång avgift i samband med denna service.

Prata med programmet administratören om kvalifikationerna för instruktör. På ett minimum, han eller hon skall ha minst fem års dedikerade erfarenhet av att arbeta inom datautvinning. Akademiska meriter i statistik eller informationsteknik är stor, men den mest värdefulla faktorn kommer att arbeta erfarenhet. Instruktörer som har arbetat i området kommer att kunna ge exempel från verkliga livet, att göra material som är relevant och ger knep och tips om programmet.

Databas analysmetoder kräver en fast förståelse av databasen arkitektur, relationsdatabaser, hur man skriver databasfrågor, och grundläggande programmering logik. Denna information är mest teoretisk och ganska lätt att förstå. Ta dig tid att läsa materialet i detalj och se till att du kan dra paralleller mellan teori och tillämpning. En data mining kursen är ett bra sätt att övergången din karriär i Business Intelligence, som är ett växande område. Efterfrågan på kompetens inom detta område förväntas öka avsevärt under de kommande fem till sju år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.