Hur kommer jag igång i ett biokemi karriär?

En biokemi karriär kräver en kombination av teknisk kompetens, kreativitet och fördjupade kunskaper. Ämnet biokemi är ganska bred, med möjligheter att fokusera på en rad specialiteter. Det finns fyra element, som krävs för att starta ett biokemi karriär: eftergymnasial utbildning, att identifiera ett primärt intresseområde och fokus, att få relevant arbetslivserfarenhet, och identifiera arbetstillfällen.

Biokemi är studiet av de kemikalier som utgör biologiska system. Ett utmärkt exempel på biokemi är effekterna av kemikalier på hjärnans funktion. Den rätta blandningen är skyldig att upprätthålla standard funktioner och störningar i balansen orsakar problem och sjukdomar.

Eftergymnasial utbildning är obligatoriskt att komma igång med en biokemi karriär. Den omfattande informationen helt enkelt inte undervisas på gymnasienivå, kan inte heller lärt sig på jobbet. Det finns två nivåer av utbildning: universitet och högskolor. Universitet utbildning ger störst flexibilitet inom området biokemi. En skola utbildningsprogram begränsar möjligheterna för teknikern, säljare, laboratorium chef eller närstående karriärvägar.

Även i skolan måste eleverna välja ett speciellt område eller inriktning. På grund av storlek och bredden av de möjligheter som finns, är det bäst att välja ett speciellt område. Titta på de typer av kurser som finns i de högre åren av ditt program och prata med din karriär rådgivare om de arbetsmöjligheter som finns i detta område.

Relevant arbetslivserfarenhet är mycket viktigt när man försöker starta din biokemi karriär. All arbetserfarenhet i laboratoriemiljö är mycket värdefullt, liksom lagarbete, kommunikation och projektledning. På ditt cv, markera arbetslivserfarenhet som har tillåtit dig att använda eller utveckla dessa färdigheter.

När du letar efter en ställning, kastade en bred netto. Titta på nätet platsannons styrelser, jobb listade på era skolor karriär centrum och annonser som placeras i tidningen. Gör en lista över de 10 biokemi relaterade företag i din stad och ser på sina webbplatser för arbetstillfällen. Kontakta personalavdelningen och be om eventuella tillfälliga eller kontrakt ståndpunkter som kanske inte är börsnoterade.

Registrera dig med de lokala tekniska färdigheter tillfällig arbetskraft till förfogande, läsa industri publikationer och kontakta skisserat arbetsgivare att fråga om nybörjar möjligheter. Många studenter missförstår deras värde i arbetslivet efter examen. Ur arbetsgivarens perspektiv, den utbildning du avslutade var nödvändigt att berättiga till en intrade-nivå jobb. Minst fem års erfarenhet i biokemi är skyldigt att tillhandahålla värde till arbetsgivaren. Inte vägra någon anställning inom ditt område, men ta det som en möjlighet att lära.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.