Hur kommer jag igång i Åkerier Business?

lastbilstransporter industrin erbjuder många möjligheter för nybörjar arbetstagare att börja tjäna en rimlig lön snabbt. Som importerade och exporterade varor blivit vanligare fortsätter lastbilstransporter företagen utvecklas och kräva fler förare och företag lastbilstransporter. Det finns flera olika sätt att komma igång i lastbilstransporter verksamheten.

Oavsett om du vill köra för ett företag, arbeta som en självständig trucker, eller starta ditt eget lastbilsföretag företag, få en Commercial körkort ( CDL) är vanligtvis det första steget för att komma igång i lastbilstransporter verksamheten. För att få en CDL kommer chaufförer måste passera en körning och skriftlig tentamen och bör ha en ganska ren körning post. Kurser erbjuds i syfte att förbereda drivrutiner för CDL provning och underlätta kontrollen föraren referenser när de söker arbete.

Driver kurser lär förare att manövrera stora fordon i väg trafik och i områden trångt med gångtrafik. Utbildning lär också förare grundläggande sätt att arbeta, lagar trafik och godstrafik förordningar följs. Gymnasieexamen eller motsvarande krävs vanligtvis att skriva in sig i en förarutbildning skolan.

När du har fått ett CDL kan du börja söka nybörjar sysselsättning i lastbilstransporter verksamheten. Anställningen kan sökas upp på olika åkerier som anställer startar drivrutiner. Arbetar för ett företag kan du komma igång med lastbilstransporter verksamhet utan startkapital, lastbilsföretag normalt ge sina förare med lastbilar och betala i förskott för bränsle kostnader. Företag tenderar också att erbjuda försäkrings-och betald ledighet, men inkomster från att arbeta för ett företag tenderar att vara betydligt mindre än den lön oberoende förare.

För vissa drivrutiner till ett bättre sätt komma igång med lastbilstransporter verksamhet är att börja som en självständig förare. Oberoende förare tjäna mer pengar och ha mer flexibilitet i tidtabellerna. Komma igång som en oberoende trucker kan bli kostsamt, eftersom du måste ange din egen truck och täcka eventuella initiala bränslekostnader. Oberoende förare kommer också att behöva ett tillstånd att bedriva affärsverksamhet, en försäkring, och olika tillstånd och registreringar, beroende på det område som verksamheten kommer att registreras. Kräver ett självständigt att du kontrakt dina tjänster antingen direkt till kunden eller till en annan lastbilsföretag företag.

Om du överväger att starta ett lastbilsföretag företag kan det vara mer lönsamt i längden för dig att hyra förare och förse dem med lastbilar. När företagets ägare, måste du vara beredd att täcka kostnader för underhåll och reparationer av lastbilar, betalar anställdas löner och bränslekostnader samt fordonsförsäkring. Det är också bra att äga eller ha tillgång till en bärgningsbil som kan ge landet hjälp på vägarna för förarna att resa långa sträckor. Innan du försöker starta ett eget lastbilsföretag företag är det lämpligt att du har viss kunskap om verksamheten och etablerade kundkontakter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.