Hur kan jag lära Trädgårdsodling?

Trädgårdsodling är vetenskap innebär förvaltning och odling av mark och trädgårdar. Hur du kanske vill gå om inlärning trädgårdsodling beror en hel del om varför du är intresserad. Om du är intresserade av att följa trädgårdsodling professionellt, är svaret sannolikt annorlunda än om du är intresserad av trädgårdsodling som hobby. Trädgårdsodling kan vara en trevlig HOBBY eller ett livsverk.

hobby kan lära trädgårdsodling huvudsakligen att arbeta i trädgården om deras hem eller med sina krukväxter och utvärdera resultaten. Ofta kan de få hjälp från olika källor: i böcker för icke-specialister, från växthus och trädgård butiker utbud som de besöker, och på webbplatser som drivs av växthus, trädgård leverans butiker, och den statliga förlängning. Grannar och vänner som trädgården kan också vara källor till rådgivning för casual trädgårdsmästare, särskilt för problem unika för ditt område.

med större djupgående kan uppnås med klasser. Trädgård leverans butiker, föreningar trädgård, tjänster och rådgivningsverksamhet alla erbjuder klasser som tar elever mer på djupet än ett kort samråd när de säger, köp en bougainvillea. Dessutom finns det flera tidningar för ivrig men icke-professionella trädgårdsodlare, t. ex. Trädgårdsodling och Den amerikanska Trädgårdsmästare , gav ut av American Horticultural Society.

En anmärkningsvärd insats Master Trädgårdsklubben initiativet, som är verksamt i hela USA och flera kanadensiska provinser. Master Trädgårdsklubben Programmet ger intensiv utbildning i trädgårdsodling följt av en period under vilken den studerande "betalar tillbaka" den lokala förlängning tjänst genom volontärarbete. Närmare upplysningar finns på den amerikanska Horticultural Society hemsida.

För dem som är intresserade av yrket som en trädgårdsodlare är dock ett ackrediterat studier förmodligen den mest effektiva vägen. Studien av trädgårdsodling kan leda till ett certifikat eller en utsträckning, vare sig medarbetare, grundutbildning eller forskarutbildning. Det finns även program för distansutbildning i trädgårdsodling, som de från Texas Tech University och University of Nebraska, men du måste avgöra om online-interaktion kommer att ge tillräcklig utbildning för specialitet inom trädgårdsodling du är intresserad

specialiteter inom trädgårdsodling omfatta landskapsvård, blomster-och växthus förvaltning, turfgrass förvaltning, landskapsplanering, frukt och grönsaker, prydnadsväxter och golfbana förvaltning. De med en trädgårdsodling certifikat eller examen kan få arbete i plantskolor och växthus, kommersiella matproducenter, federala och statliga myndigheter, landskap tjänster, produktion av utsäde, undervisning, forskning, bevarande, agronomi, skogsbruk, miljövetenskap, och andra områden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.