Hur kan jag bli advokat?

advokatyrket är en varierad och intensiv jobb stig som kräver en hög grad av engagemang för att få en framgångsrik karriär. Om du vill bli advokat måste du betala sträng uppmärksamhet på detaljer, starka organisationsförmåga, och har över genomsnittet förmågor i såväl skriftlig som muntlig kommunikation. De som är intresserade av att följa detta yrke måste vara villiga att först fokusera på pedagogiska mål.

Länderna har olika krav för att bli en advokat, och i USA, har till och med olika länder olika krav. Om du vill bli advokat, som skall se till att du uppfyller alla krav som kommer att gälla för dig, men du bör kontrollera staten Advokatsamfund eller juridisk person i ditt land.

Medan länder varierar i sina krav De flesta är i stort sett liknar de amerikanska kraven. Om du vill bli advokat måste du först slutföra ett grundutbildningsprogram kandidatexamen. Detta innebär att den enskilde har kunnat få tillträde till ett universitet efter vinna sin en gymnasieexamen med en lämplig medeltalet (GPA). Frågan om en persons GPA fortsätter att spela en viktig roll under hela kollegiet erfarenhet, så högt betyg är nödvändigt att vara antagen till juridik. I USA är en fyraårig examen krävs för tillträde till Law School. De viktigaste för att grundexamen är inte begränsad, det rekommenderas att de hoppas kunna gå vidare till att bli en advokat kommer att välja ut ett område av vikt som kan gynna dem i deras framtida skolastiska strävanden. Några användbara kurser kan omfatta historia, datavetenskap, eller engelska. Det finns några högskolor som erbjuder pre-lag stora företagen, trots att de inte är skyldiga enligt lag skolor.

När en person har fullgjort sin grundexamen kommer det att bli nödvändigt att ansöka om juridik. Den presumtive advokat är skyldig att först fylla i Law School Admissions Test (LAST) innan du ansöker till skolan eller skolorna i hans eller hennes val. Detta liknar den standardiserade test som krävs gymnasister förbereder sig för college. Provet tas i fem 35-minuters segment och kräver en halv av en dag att slutföra.

Law School tar normalt tre år, men längre deltid program kan också vara tillgängliga. Vissa elever kommer att fokusera på ett visst rättsområde, är det inte nödvändigt eftersom det ligger i GRU.

För att bli advokat, är ett sista steg som krävs-tidens tillstånd testet vanligen kallad Bar Examination. I USA måste en moralisk karaktär utredning slutföras och en etiska normer examen. Då samtliga dessa gränsvärden är klar kan du advokat. Fortbildning krav kan också vara skyldig att fortsätta att träna rätt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.