Hur förbereder jag mig för en brottsbekämpning Exam?

Förberedelse för brottsbekämpning tentan börjar med att förstå vad som på tentan och skräddarsy dina studier för att motsvara dessa krav. Det innebär också att förstå när testet erbjuds och hur prov kan vara något olika, beroende på de berörda organet. Detta kräver att göra lite forskning både i grundläggande form för de flesta brottsbekämpande tentor och förstå hur dessa tentor är skräddarsydda för att uppfylla behoven för vissa byråer.

I de flesta fall kommer en brottsbekämpande examen vidtas innan gå en polishögskola. Med några grundläggande college kurser, kanske på en lokal community college, bör hjälpa dig att förbereda vissa grundläggande frågor om lagstiftningen och andra ämnen. Ingår i dessa kurser bör vara en nybörjar brottsbekämpning kursen, såsom grundläggande straffrätt. Grundläggande kurser i engelska och matematik även kan vara användbara.

Under förberedelserna med dessa grundläggande kurser, är det också en god idé att kontrollera med de lokala polisens enheter där du har ett intresse av att ta reda på sin examen . Många kommer bara att erbjuda testet brottsbekämpning vid vissa tidpunkter och kanske inte ens på ett regelbundet schema. Vissa gör att du kan gå in när som helst och gör testet. Många kommer också att erbjuda en grundläggande studie av att även kan omfatta ett urval av frågor liknande dem som kommer att visas på tentan.

Det brukar kommer flera delar av examen, med avsnitt om engelska, matematik, lag, patrull, och observation. Till exempel, i observation en bild kommer att ges och du kommer att få möjlighet att studera det. Sedan måste du besvara frågor som bygger på vad som visas i bilden. Några av dessa avsnitt kan kombineras på vissa prov, eftersom det inte finns någon enhetlig standard mellan alla brottsbekämpande myndigheter.

Det skriftliga provet är bara en del av brottsbekämpningen tentan, den andra delen är den fysiska agility testet. Detta kommer sannolikt även jogging, pull-ups, sit-ups eller andra grundläggande övningar avsedda att säkerställa minimal fysisk uppfylls. Standarderna baseras på din ålder och kön, och varje avdelning kan ge dig ett minimum av vad som förväntas.

Det kan vara möjligt att göra skriftliga och fysiska delar av brottsbekämpande examen vid separata tillfällen. De som känner att de behöver mer tid för det ena eller andra bör ställa om denna möjlighet. I vissa fall kan de inte erbjudas på samma gång ändå. Det finns vanligtvis inget krav om vilka en måste tas först.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.